Morningstar Asena17 ya bugünlerde geçecek inşallah öyle düşün allah kolaylık versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💜
Alpern Kızlar ya inşşh bende katılırım sizlere.. Dua edin lütfen test yaptım da silik gibi anlaödım kızlar ya
Morningstar Alpern benim ilk testimde çok silikti hangi gününüzde test yaptınız benimki adet günümde silik çıktı sonra 4 gün tekrarladı git gide çizgi belirginlesti
Dijle-6327 Alpern inş vardır canım benimki de öyle oldu kan testi yaptım pozitif çikti daha küçük ya yanılma payı düşük olabiliyor gebelik testinde herşey gönlünüzce olsun❤️🙏🏻
Fatmactn_6 Alpern erken farkettiğin için öyledir Rabbim gönlünüze göre versin inşallah gebelik olmayınca öyle kolay kolay ikinci çizgi gözükmüyor
Scb Alpern ben adete bir gün kala test yapmıştım çok silik çıkmıştı beta ya baktırdım 5.83 çıktı 3 gün sora 100 olmustu beta kan da hemen çıkar
Morningstar eso14 bende o yüzden hemen doktora gitmiyorum bekliyorum inşallah ayin 6 sında bebeği de görürüz kalp atisinida duyarız 😊
eso14 Morningstar inşallah canım 🎀 kontrole gittiğimde 5+5 olucaz sat a göre ama bakalım. Umarım herşey yolunda ilerler ❣️
Mahterlavi Morningstar bende yarın gidicem ilk gebeliğim daha kaç haftalık bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum ilk muaneye giderken aç mı gidiliyor tok mu
Fatmactn_6 8+2 yim 7+1 de gittim bebeği gördük kalp atışını dinledim tek sorun kese arkasındaki kanama onun içinde progestan kullanıyorum.
Dijle-6327 Fatmactn_6 düşük önleyici bende kullanıyom çok şükür eskiden kahverengi lekelenme oluyordu hatta bi ara kırmızıya dönüşmüştü korktum doktora gittim progestan verdi şuna çok şükür atlatık
ZeynepCodur Fatmactn_6 benimde aynı sorun var bana da progestan verdi doktor ilk benimde endişeliyim sürekli ister istemez
Morningstar Mahterlavi ben birazdan ondan korktuğum için 2 hafta beklemeyi göze aldim 😁 bu konuda tecrubesisim bende ama kötü birsey olsa doktorların bunu yapacağını düşünmüyorum
Morningstar Merimericik amin inşallah ya maşallah biz daha yolun başındayız 😁 sizinki bitmiş bile sizde de doğum heyecanı vardır şimdi Allah sizinde yardımcınız olsun 💜
Merimericik Morningstar heycan, korku, endişe 🥺 Ama çok şükür hepsi gelip geçer. Umarım sizde bu haftaları görüp sağlıkla kucağınıza alırsını❤️