Selisce mucizegebelik6 canım ben gittim bi oluşum var ama anlaşılmıyo dedi maalesef şuan çok üzgünüm kan istedi ama arkadaşım zaten ultrasonlarının kötü olduğunu hemen görmediklerini söyledi öğleden sonra kan çıkıcak 😢
Selisce mucizegebelik6 tayinci olduğumuz için bulunduğumuz yerde özel poliklinik veya hastane yok maalesef kan sonucuna göre en yakın il de özel muayneye gidicem çok moralim bozuldu
gizzzy35 Bende bugün tam 4+4üm. 3 sene önce düşük yaptım 16 haftalık mol gebelikti. Şimdi çok korkuyorum. Sürekli birşey olacak diye. Perşembe 4+6 da kontrolüm var. İnşallah kese görünür ve sağlıklıdır bu kez 🙏
Selisce gizzzy35 inşallah sağlıkla görürsünüz ben 5+6 bugun göremedi dr beta 6712 çıktı ama doktor ultrason makinelerinin biraz kötü olduğunu söyledi maalesef yarına özele gidicem
gizzzy35 Selisce Benim doktorum özelde ama inşallah görür bakalım. Kendisi çağırdı perşembe günü için. Hayırlısı 🙏
Morningstar Ayay61 ya bende yarın 5+6 olcam devlette randevu denk geldi aldım aslinda özelde randevum var ama o daha sonraya inşallah yarın bende güzel haberler alirim 😊
Aslanmom1 mucizegebelik6 ay çok sevindim. Ben de yarın gideceğim ❤️ Karından görebildi miii bu arada ben yarın 5+3 oluyomuşum umarım görürüm ya erken değildir
Morningstar Mlkmrz adet günümde test yaptım canım silik çizgi çıktı aksamada acilde kan verdim 62 çıktı beta
mucizegebelik6 Selisce saol canım sizinde:) kese göründü kalp atışı icin haftaya carsambaya gün aldık bakalım 🤗
gulezgisen mucizegebelik6 ben de 5+4üm bugün gittim kese için keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim kalp atışı için