akgnrmn Avakadolu merhaba canım bebeğimizin bugün kalp atışlarını duyduk biz çok şükür 🤲🏻☺️ Küçük olduğu için hemüz yavaş atıyor dedi Birdahaki randevu 2 ya da 3 hafta sonra ozamana inşallah gümbür gümbür atarmış :) darısı başınıza sizde hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsınız :)
Rhbclk gamzosgamzos merhaba Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kasık degil ama karin agrisi var bende de sadece korkutmuyor degil açıkçası😬
Aslanmom1 Rhbclk ay bende de var o bıgün itibariyle 5. Haftaya girdik geceden beri bi bıçak saplanması gibi hissediyorum
gamzosgamzos Rhbclk amin canım hepimiz saglikla alalım inşaAllah 🙏gaz sorunu olabilirmi bazı kızıma hamileyken ilk dönemler cok yasiyordum 🤦♀️
Rhbclk Aslanmom1 aynen bende 6. Haftadayım bi kaç kişi normal olduğunu söyledi hafta içi doktora gideceğim emin olmak icin
Rhbclk gmzaltns carsambaya daha artar değerleriniz benim 2915 te kese görünmüştü henüz kalp atışını duymadık
inciveannesii Merhabalar 🌸 bugün tam 7 haftalık olduk, herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah 🙏 kalp atışını dinleyen annelere soruyorum doktorunuz kalp atışından sonra herhangi bir vitamin veya kan ilacı başladı mı? Folik aait dışında, teşekkürler. 💙
Rabiagokturk inciveannesii bana doktorum 4 haftalıkken en son gittiğimizde 7 haftalıkken gel dedi canım bu cumaya randevu aldık bakalım inşallah duyarız
bireylulmeselesii Nehir-Poyraz herhangi bir rahatsızlığınız var mıydı acaba. Hayırlı olsun allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah
Nehir-Poyraz bireylulmeselesii valla genetik testinde folik asitle ilgili bi gende heterozigot vardı onun dışında bi sorun yoktu canım. Amiiin teşekkür ederim bu arada 🥰