basaksahinx ANurKoc geç döllenme oldu ise ondan olabilir sabır ile beklemek lazım kağıt üzerindekinden daha düşük olabilir hafta
Betulldd Sjsjsjsjsjs doktor 5 haftalık oldugunu söyledi keseyi gördük doktor kesenin içinde bebeğide gördüğünü söyledi ama kalp atışı için erken dedi. Sat a göre 7+1 ama doktor 5 haftalık dedi kafam karıştı
Rabiagokturk Betulldd benimde keseyi gördüğümüzde adet günüme göre 5 haftalıktı ama keseyi gördük 4 haftalık dedi doktor geç döllenme olmuş dedi bize şimdi 6 haftayız kalp atışı için son bir haftayı bekliyoruz sizinde geç döllenme olmuştur canım keseyi gördüyseniz bi problem yoktur içini rahat tut 💕
sumeyyaa Betulldd benim doktorda normalde benim 5 haftalık olması gerekirken 6 dedi tam tersine neden acaba
Ecemm33 Morningstar çok heyecanlı zamanlar ben geçmeyecek sanıyordum kese görmek kalp atışı duymak cinsiyet çok çok ayrı süreçler şükür 18+3 olduk sağ Salim alırsınız kucağınıza ❤️
-ozlem- husnekoklukaya adet tarihime göre 6+5 görünüyor. Bugün kontrole gittim 5 haftalık dedi ve çok şükür keseyi gördük
sumeyyaa -ozlem- benim doktorda normalde benim 5 haftalık olması gerekirken 6 dedi tam tersine neden acaba
Merryy11 Bizde bugün tam 6 haftalik olduk :-) Cok sükür iyi gidiyor. Tek sorun miğde bulantısı, artık gerçekten çok zorlanıyorum birşey yerken :/
brc_cc Rabiagokturk 12 haftalık canım ama mide bulantısı benim cevremdekilerde hiç olmadı hamile gibi bile değillerdi bende devamlı istifra ediyorum o değişiyor sürekli bence sen kolay hamilelik geciriceksin