Seyma93 Morningstar valla biz dayanamadık ilk bebeğimiz kesesini gördük bi de kalbini duyarsak inşallah rahatlıcaz🙏
Tugce1094 Seyma93 ayy benimde öyle ilk bebeğim keseyi gördük kalp atışı 10 gün sonra dedi 5+4deyiz Allah herkese nasip etsin inşallah sağ Salim kucağına almayı
Seyma93 Buseelii bize de iki hafta sonra dedi 7 haftalık olacak inşallah o zaman duyarız dedi sizin de daha bir haftanız var🌸
Merve_kucuk Morningstar Benimki de 26 Temmuz 1 kere korunmasız ilişki oldu. Adet olmadım merak ediyorum hayırlısı neyse o olsun 🙂
Cansever4150 Merve_kucuk bende 26 temmuz adetimden 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim 250 çıktı şuan 4+4 üz yani 🥰 haftaya salı da kese için gideceğim inşalah
Pnaar34 papatyasever34 o kadar iyi anliyorum ki benimde bir kaybım oldu . suan 6 haftalik gebeyim ama ne bebegi gorebildik ne kalp atisini keseyi bile zor gordu alttan muyene ile. 1 hafta sonra tekrar kontrolum var insallah bunda da ayni seyleri yasamam. Yasamayız 🙏
Minikailem Pnaar34 benim de bir kaybim var kimyasal gebelik dendi cok sukur 1 yil sonra tekrar hamile kaldim suan 8 haftalik hamileyim 5 haftalikken kese gorundu 7 haftada kalp atisini duyduk ama her zamsn korku oluyo budami duscek diye
Sakin_anne12 Pnaar34 Lütfen güzle şeyler düşünün. Nasipte varsa olur zaten. Ben yaşadığınız korkuyu yaşadığım için yazıyorum. 5 ay önce bende 10 haftakik kürtaj oldum. Kalp atışı yok diye. Rabbime şükür ki şuan 7 haftayız ve herşey güzel. Hiç umutsuz olmayın 🤗
Ptrck1221 Morningstar ben pazartesi kontrole gideceğim ama erken mi diye düşünüyorum duymazsam kalp atışını streste yaparım ama böylede duramıyorum 😅 sen ne zaman gideceksin
ilknurkaya-45 7+5 bizimde kalp atışımızı dinledik. Allah herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.😊
Mervetok5555 ilknurkaya-45 benimde 6+3 7.haftamda doktora gidicez allah izin verirse hem keseyi hem kalp atisini duyariz insallah 🥰
Ayseslmn Morningstar aynen öyle malesef ki bi önceki gebeliğim düşük olduğu için korkarak bekliyoruz 🙄
Busseoksuz Bende 5 haftalık bir düşük bir kalp atışı duyamadık kürtaj çok şükür habersiz ögrendim bunu allahım kucagımıza almayı nasip etsin inşallah