Morningstar Cennet73 son adetinizin ilk gününden itibaren sayinca hamilelik haftanız gününüz ortaya çıkıyor 😊
Baburhulya Benim de 7+3 pazartesi günü doktora gittim kalp atışlarını başlamışti rabbim herkese nasip etsin inşallah
Burcu-2910 Morningstar 7+2 benımkide 2 kaybım var bunda ister istemez tedirginim rabbim herkese gonlundekini versin
Avakadolu Morningstar ben de 5+1 oldum bir kaybım var 3 ay öncesinden iki gün önce doktora gittim keseyim gördük haftaya yine kontrole gideceğim belki kalp atışını duyarız 🙏🏻
Asfgghjjcansu12 4+3 erken öğrendim Rabbim izin verirse haftaya keseyi görmeye gidicem daha birşey anlayamadım ama çok güzel bir duygu 🙏🏻😊🤲🏻
Ayseslmn Morningstar aynen öyle malesef ki bi önceki gebeliğim düşük olduğu için korkarak bekliyoruz 🙄
cans93 Gamze1313 merhabaa benim de sat 21 Temmuz ve 5+2 bugün ☺️ 5+3 yarın doktor randevum var dayanamadım inşallah keseyi görürüz bu günlerde de duyulur mu kalp atışı?
ayse-huseyin16 cans93 eğer keseyi görürseniz burada paylaşır mısınız ya benimde 5+1 kese görünmez diye gitmek istemiyorum
Gamze1313 cans93 Valla keseyi görürsün kalp atışını en net 7 haftalıkken duyabilirsin ama ins yrn duyarsın canım ☺️🤲
Ozlemclr Asena17 Ne zaman başladı bulantilarin bende 5+1 im acayip uyku halsizlik halindeyim bulantı yok daha Allah’a şükür
G33 Ozlemclr bende o haftalarda aşırı uyuyordm akşam 8 de uyuyup sabah 8 de uyanıyordm üstüne bir de gündüz uykuları 😂kocam uyan uyan aç gözünüü dinle aşıkınnn sözünüü die geziyordu evde😃
Asena17 Ozlemclr kuzum belli olmuyor bi geliyor bi gidiyor bi gün iyiyim bi gün mide bulantisi geciriyorum agliyorum valla hic birsey yiyemiyorum
gulezgisen Morningstar merhaba kızlar ben de 4+5 im adet tarihime göre :) hayırlı olsun hepimize umarım herkes kucağına sağ Salim alır ❤️