Sssssss 31.2 haftalık hamileyım bebegım 1907 gram 43 cm çevremdekiler çocuğun daha cok kılo alması herektıgını söylüyorlar sizcede oylemı
lulu_ Sssssss çevrendekilerin değil dogtorunun ne dediği önemli bence 😊hiç takma kafana.biz de 34. haftaya girdik ve bebeğim 2.100 gr
Zuve Sssssss zayıf mi dedi çevrendekiler... ne anlarlar ki aynı haftadayiz aramızda gram farkı var doktor çok iyi dedi bana. insanlara bakma benvr
Betllll Sssssss çevrendeki insanları dinleme doktorun bi sıkıntı görmüyosa sorun yoktur cnm her bebek aynı olucak diye bi kayide yok herkez herşeyi çok biliyo zatn boşver
Sssssss Sema166 neredeyse aynıyız herkes herseyı söylüyor benım doktorum da herşey yokunda dedı burda içimi rahatlatmak istedim
Emel29 Sssssss 34.haftamda 2.400du okadar büyük cocuk iyi değil bence doğum zor oluyor helede ilk doğum normal sağlıklı benek kilosu 3- 3.5 kilodur ve doğuma kadar o kiloya rahat ulaşırsın doktorunu dinle bence cevrendekileri değil
Cnnhls Canım ben geçen hafta gittim 30 +2de 1520 gram dedi çok iyi dedi doktor normal dedi seninki hayli hayli normal boşver milleti bazen bebek bi haftada 300 gram bazen 200 gram alıyor yapısal bisey doğuma kadar rahat 3 kilo olur gecer Allahın izniyle takma şöyle insanları bu haftadan sonra hızla büyücek zaten 😍
Cnnhls Sssssss Canım arkadaşımın bebeği 32+0 da 1967 gramdı şuan 35+3te 3250 gram olmuş ya bak 3 haftada ne kadar aldı 😍😍 hatta bebek iri bebek erken doğabilir dedi