Nurayselvii Kızlar kontrole özel bir hastaneye gidiyorum ama pandemiden dolayı ikinci bir kişiyi içeri almıyorlar haftaya çarşamba detaylım var Bakırköy’de klinikte yaptircam acaba eşleri içeri alırlar mı ? Sonuç olarak dünya parası veriyoruz bide detaylıya 🙄
secoz Nurayselvii ben Sefaköy’de yaptırmıştım.. Aldılar eşimi ona bile anlattı doktor 😊 ama rutin aylık kontrollere 6aydır özel hastaneye gidiyorum eşimi hiç almadılar
hiaylin secoz Merhaba sefakoyde Vera mi rumeliyemi gittiniz ve fiyat bilgisi paylasirmisiniz rica etsem 🙂
mommasBoys Nurayselvii canım bence daha önemlisi okadar para verip yüzünü bile görememek🙈 defalarca girdim çıktım ertesi hafta bile çağırdı doktor yine gittim ama sonuç profil fotoğrafımız🙈😅😅
Evlatsevgisi2 Nurayselvii yok canım normal ultrasonda siyah beyaz inceliyorlar detaylı bi sekilde a dan Z ye kadar ondan sonra bebeğin yüzünü görmek için renkliyi açıyorlar okadar ♥️😊
Gullusahh Benim kontrollerimin başından beri kimle gidiyorsam alıyo doktor annemse annemi alıyo eşimse eşim giriyo kızkardeşimse onu alıyodu detaylıda hem eşim hem kız kardeşim girdi