zeliss96 Merhaba kızlar 28 haftalık gebeyim bugün gittim doktor bebeğimin boyu için 34 cm dedi netten baktığımda ise bu haftada 38-39 cm olması gerektiği belirtilmiş endişe ettim biraz sizde durumlar nasıl?
DefneRana zeliss96 bende 26+2 de gittim 30 cm dedi ama sıkıntılı bir durum değildir her bebeğin gelişimi farklı sonuçta kız erkek bebekte bile çok farkediyor
birkedilianne zeliss96 Hiçbir zaman net ölçü söylenmiyor. Hatta benim doktorum hiç söylememenin daha doğru olduğunu söylüyor. Çünkü tam ölçü ancak doğumdan sonra alınabilirmiş.
Kksll zeliss96 zaten endişe edilecek bir durum olsa doktor söylerdi böyle şeyleri kafanıza takip kendinizi üzmeyin derim
DefneRana zeliss96 doğru ölçüm olduğu bile kesin değil sıkmayın canınızı bir sıkıntı olsa haberniz olurdu söylerlerdi kesinlikle
Cananslife zeliss96 benimkide 29 haftada 37 cm 1760 gramdı bence her cocugun kilosu ve boyu farklı gelişiyor internettekiler sadece bir ortalama o yüzden fazla önemsememek lazim,doktorunuz bir sıkıntı olsa söylerdi bence 😊
Petyynut zeliss96 sonuçlar net değil ortalama tahmin her bebeğin anne babadan gelem bir genetiği var o yüzden yazılanlardan veya başka bebeklerden farklı olabilir doktor bu konuda bir tehlike gördüğünde zaten bahseder diye düşünüyorum
denizz1009 Ultrasonda +. - yanılma payları oluyor. Sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten. İlk bebeğimde 48 cm görünürken ultrasonda 53 cm doğdu mesela. Kiloda aynı şekilde ultrasonla birebir çıkmıyo genelde