Bebeğim 42 günlükken aktarmalı uçak yolculuğu yaptım 3 gün içerisinde 4 uçuş. En önemlisi sizin sakin olmanız 2 aylık bebek annesinin duygu durumunu hisseder. Siz ne kadar rahat olursanız bebek de kendini güvende hissedecektir. Bebeğinizi en iyi siz tanırsınız uçağa açken binmeye özen gösterin. Uçak hareket ettiğinde memeyi vermiştim meğer uçak daha kalkmıyormuş pistte o kadar çok bekledi ki bebeğim doydu kalkarken emmedi çok komikti stres oldum ben baya. Buna dikkat edin çok saçma bir ayrıntı ama önemli :D bebeğin sürekli kucağınızda olması önemli kendini güvende hisseder. Ağlarsa paniğe kapılmayın uçaktaki insanlar da bebek oldu ya da onların da bebeği oldu. Bebeğiniz ağlayacak diye hiçbir şeyden mahrum kalmak zorunda değilsiniz. Yolculuk da hakkımız tatil de. Bebek arabasını uçağın girişinde alıyorlar.uçuş bittiğinde bebekle hemen kalkmayın bebek arabasının gelmesini bekleyin bebekle uçağın çıkışında ayakta dikilip araba beklemek zor oluyor hostesten rica edin bebek arabası gelince haber versin. Bebeğinizi en iyi siz tanıyorsunuz bebeğiniz memede sakinleşen bir bebekse sütü sağarak vermeyin, emzirin. Umarım yolculuğunuz iyi geçer.