Kubra3525 Kızlar 2 aylık bebegim ve izne gidicem bi 3 saat uçak yolculugu olucak aşırı korkuyorum aranızda giden tecrübe edinen varmı süt sagsam uçaga alırlarmı vs önerileriniz neler😔
Ozlemflz Kubra3525 ben Trabzon’a gittiğimde arka sıralarda bebek vardı. Kısa sürede uçağı resmen ağlamasıyla ayağa kaldırdı çok zor oluyor bide 3 saat düşünemiyorum. Sizin icin zor olacak.
Kksll Kubra3525 direk emzir canım hatta uçak kalkış ve inisinde bebeği emsirmen daha sağlıklı kulak basıncı icin
2prens1prensesannesi7 Kubra3525 Bende oğlumla 40 iken gittik emzirerek gittim kulakları hava basıncı yapıp tıkanmasın dedi eşim doktor arkadaşına sormuştu iyi gittik ama gelirken mahvetti beni durmadı hiç hep ağladı bende onunla birlikte ağladım 😂
cinardefnemoms Kubra3525 uçakta emzirmen daha doğru olur canım kulaklarımız tikaniyo ya iniş kalkısta vs bebeğinde öyle olur . Ben oğlum 1 aylıkken uçakla yaptım yolculuk emzirdim bı sıkıntımız olmadı 🥰
Kubra3525 2prens1prensesannesi7 ben bi gidebilsem gelişte arabayla dönücezde 😁 emzirmeyi deniyeyim teşekkür ederim🌼
Kubra3525 cinardefnemoms yaa hadi inşallah biraz cesaretlendim bi atagı tutarsa uçagı birbirine katar diye ödüm kopuyor bebek arabasını aldılarmı peki nasıl yaptınız
Sancarefeem Kubra3525 10 günlük bebekle gittim ben 🙈 bol bol emzirdim sesi çıkmadı çok şükür uçağın etkisiyle mi anlamadım
Kubra3525 Sancarefeem bende yanımda erkek olur rahat edemem falan diye süt sagarım dedim ama alırlarmı bilmem
cinardefnemoms Kubra3525 Evet canım aldılar onu uçağa binmeden görevlilere veriyosun bavulu tarttiklari yerde etiket veriyolar sonra ucaga binerken aliyolar senden inistede bekliyosun bebek arabasını getirmelerini. Yok canım bişey olmaz korkma küçük daha hayırlı yolculuklar 💕
Sancarefeem Kubra3525 hiç gerek yok arayarak al biletini durumu izah et onlar halleşiyor yada check-in yaparken belirt yardım etmişlerdi bize
Kubra3525 Nuray-5886 gözümde öyle büyüdüki biletide aldım kaç saattr kara kara düşünüyorum annemm yaktı beni vallahi😩
Kubra3525 GizemAras 😔 az cesaretleneyim dedim belki deneyim paylaşan olur ama sagolsun arkadaş iyice tedirgin etti
Ozlemflz GizemAras yalandan moral vermeye gerek var mi ? Sizin gibi pohpohlamayi doğru bulmuyorum. Kötü bi düşünceyle de söylemedim. Herkes yorum yapmak da özgür.!
Nuray-5886 Kubra3525 haklısınız ama hasretlik zor demek ki onlarda bi an önce torununa kavuşmak istiyor ☺️
Ozlemflz Kubra3525 gerçekleri söylemek niye rahatsız ediyor ki. Korkuyorum nasıl olur diye soruyorsunuz. Olani soyledim anneler yola çıktığına pişman olabiliyor. Yalandan pohpohlamak daha mi iyi. Ayrıca başka arkadaş da aynı şekilde söylemiş zaten zor diye tövbe ya