beyza1234 Ylz_ doğumda bebek plesanta sıvı kaybı vs 5-6 kilo gidiyor bikaç gün içinde ödem vs artar giden kilo
Clementinee Ylz_ memeler 0,5 kg plasenta 0,7 kg uterus 1,5 kg bebek ( değişir ) 3,5 kg amnios sıvısı 1,5 kg ekstra kan haçmi ve sıvı 4 kg 😅
Rumeysare 5-6 gidiyor emzirdiğin için çok fazla acıkıyorsun yiyorsun o yüzden fazla kilo veremedim ben 1 ay oldu
Emsare Doğumdan hemen sonra ödem oluyor. Ama bir hafta içerisinde 10 gitmiş oluyor. İkisinde de 1 hafta sonra tartılmıştım ben de
H_myra1 Ylz_ doguma 82 ile girdim eve gelip tartıldım 74 kiloydum her iki dogumda da aynıydı 3.gebeligim diger hamileliklerime göre daha zayıf başladım umarım 82 görmem daha ama net 8 gidiyor benim dogumda
058elf Ylz_ doğumdan bi hafta sonra tartılmıştım 10 kg gitmişti. 3,5 ay oldu doğum yapalı eski kiloma döndüm ☺️
kayra_06 Ylz_ 38 haftalık oldum 3 kilo aldım bende merak ediyorum acaba aldığım kadar mı gider yoksa daha fazla mı kilom gider ki diye
Zeynepela1 Haftaya 2. Doğumumu yapıcam 12 kilo aldım ilkinde de 15 almıştım yani kalmıyor böyle gidiyor ama dikkat de etmek lazım ben emzirmenin gücüne inanıyorumn😁 56 yı tekrar görmüştüm
Gull_94 Ylz_ hemen sonrasında degılde ucuncu gun tartıldım ıkısınde de ılkınde 4 ıkncıde 6 kılo gıtmıstı 😂🤭