Ftmsgr Merhaba kızlar şeker yüklemesi yaptırmak gerekiyormu açlık şekerim 84 du siz yaptırdınız mı baya bi korkuttular beni bayılacak gibi oluyormuşuz midemizi bulandırıyormuş çokk kötüymüş falan korktum ben açıkcası🤭
Ada92 Ftmsgr benım herşeyden midem bulanır istifra ederim ben etmediysem kimse etmez 😂 mideniz bulanıyor ama durulmayacak bayılacak kadar değil dikkatinizi hemen dağıtırsanız bi kaç dk sonra geçiyor
Denizyildizii Ftmsgr doktor önerdiyse yaptırın mutlaka. Anlatıldığı kadar kötü değil akşamdan bulanti ilaci içebilirsiniz
Saripapatyam1 Ftmsgr önemli bisey tabii. Abartılıyor öyle kusulacak gibi değil asiti gitmiş gazoz gibi tadı sekerli su ama asla rahatsız etmiyor yani
Sunay10 Ftmsgr ben aç duramıyorum aşırı halsiz oluyorum bayılıcak gibi bide sinirli o yüzden dayanamam o kadar beklemeye yaptırmadım sağlık ocağı gidip aç tok kan verdim onu götürdüm ikisindede yaptırmadım
Ozlemflz Ftmsgr ben yaptırdım sorun olmadı. Sırada bekleyen bi kadının yüksek çıktı diye yatışını verdiler. Yaptırmak en doğrusu