Kykcirem mercanmeb Maşallah canım biraz tonton doğacak galiba bebişiniz🙏❤️ benim oğlum da 34 haftalıkken 2736 grdı
Sude-96 Deletedmom27272 a çok yakınız bayadır gitmiyorum doktora pazartesi gideceğim benim bebiş ne kadar oldu acaba 😍
AysezulalGvn Sude-96 37+2 haftalık olduk biz biraz minyon çıtı pıtı minnak bir bebişiz 😅 salo günü gittiğimizde 2,507 gr ve 49 cm idi. Kilosuna kıyasla boyu biraz daha ilerde 😅 hepimiz sağlıkla sıhatle huzrla kolayca kavuşalım inşallah 😇😍🤲
Tugce-dh Nslhnycl kızımız olcak inşallah 😍 kilosu fazla mı dedim doktora ama gayet normal olduğunu söyledi 🤗
mercanmeb Kykcirem evet doktorumuzda öyle diyor. Sizin oğlunuz kaç kilo doğdu. Doğmadıysa kaç haftalık kaç kilo suan 😊
Nslhnycl Tugce-dh maşallah iyiymiş canım, benim de kız inşallah❤️😍En son 24+0 da gittim bana da 650 gr demişti ama normal de demişti . Pazartesi randevum var bakalım ne diyecek.
Tugce-dh Nslhnycl değişiyor demekki sağlıkşa kucağımıza alırız inşallah normal doğum düşünüyorum inşallah çok iri olmaz diyorum 🙈 en başta sağlık tabiki
Kykcirem mercanmeb Maşallah canım. Yok daha doğmadı 🙈😅şu an 36.haftamdayım en son 34 te gitmiştim daha sonra gitmedim hafta içi gidecem çok merak ediyorum ben de😍 benim gebeliğe bağlı şekerim çıktı o sebeple çok kilo alabilir dedi doktorum diyetle kontrol altına almaya çalışıyoruz her şeyin hayırlısı olsun diyelim😅 Sizin ilk çocuğunuz mu? Hangi doğum şekliyle doğum yapacaksınız? 🙈