Sude-96 Senin sat 17 Mart benim tahmini doğumum 17 Mart 😂
Annişler ne kadar olmuş bebişleriniz boyları kiloları kaç haftalıksınız 🤩🤩
36+1 canım kızım 2760 gr 50 cm olmuş 😍🙏🏻
imimim Bize de olması gerektigi gibi dedi ama burdaki bebisler coşmuş boyu 32 dedi
37 de 3220 idi kızım
37+0 dün gittim 2800gr 49 cm küçük bir kız 😁
Didemmmmm ah maşallah 🧿 kurban olsunlar yaa 😍 benim kız saklıyor ya yandan görebildik birazcık 🥺 çok şükür canım bende tam 30.haftamda gidicem 24 eylül oluyor yine arka arkayayız 🙈 doğum gününde görecek olman çok güzel 😌 sende ayda 1 gidiyorsun değil mi bende öyle gidiyorum acaba diyorum geç mi artık ayda 1? 30 lu haftalara gelmiş olucaz ya
hazaltolga1 maşallah 🧿 kuzulara doktorum bana 30. Haftadan sonra 15 güne düşeriz dedi bu son 1 ay olacak galiba 😉 haZırlıklar nasıl gidiyor başladın mı canım
Feyzaveannesi benim de 21 büyük ihtimalle 🤭 bebişim
elfmoom Biz senle tencere kapak Zaten ❤️😊 daha senle oturup hastane çantası hazırlıycaz buralar bizden bıkacak 😂❤️
Feyzaveannesi ayy amin kuzumm 🥰🙏🏻 ay çok güzel olacak 🤭 bu süreçte ne güzel arkadaşlık kurarız biz
Bizde en son 26 hafta gittik 1040 gramdı meleğim bakalım 11 eylülde randevum var ne kadar olucak🥰🥰
elfmoom Hahaha 😊 valla öyle Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah 😊❤️
Bende bugün gittim 26+3 te 987gr boyuda 35cm kızımın….
Didemmmmm bana bir şey demedi şimdilik ama sanırım bizimde öyle olur ☺️ yok canım ya yarın çıkalım diyoruz bir şeyler almaya artık kızçem için şu sıralar çok geç kalmışım hissi var 3-5 takımdan başka bir şey almadık henüz beşiği odası ıvır zıvırı derken doğuma anca yetişecek gibi ya artık hızlı hızlı hazırlanmaya başlayacağım 🙏🏻 sizde durumlar ne
hazaltolga1 bizim de odamız geldi bugün 😉 yavaş yavaş büyük şeyleri alıyorum kıyafetleri de beğendikçe alıyorum. Ama kış bebeği olacakları için Eylül sonu Ekim başı kışlık kıyafetler çıkar o zaman alırım diye düşünüyorum 😉
32 hafta 1740 gr
7+1 taze anne😊
33 haftalık 2021 gr boy 48 cm zayıf mı sizce😕
Sude-96 27 haftayken boyumuz 40 cm kilomuz 1400 dü 😍
Aysgl1 38 den sonra kilo alımı yavaşladı mi acaba benimki 37 de de 38 dede 3 600