Benguk 9 haftalık olduk doktorum folik asit haricinde ilaç vermedi sizler ne zaman hangi ilaçları kullanmaya başladınız 🤗
perilice123 Benguk bana 4. Haftada (zaten o zaman gittim ilk) içinde folik asit de bulunan bir multivitamin vermişti öyle başladık. Sonra 5. Haftada yanılmıyorsam bazı kan testleri isteyip ekleme yapmıştı.
h_icran_ Benguk 12. Haftada D vitamini, 20. Haftada demire başladım ben, demire geç başlattı benim doktorum midene ağır gelmesin bulantılarını atlattıktan sonra kullan dedi. Ekstradan da regenesis takviye kullandım bir kutu.
Nesossssss Benguk ben hamilelikten önce de kullanıyordum şimdi de aynı şekilde devam ediyorum günlük folik asit omega-3 ve C vitamini alıyorum haftalık da çinko magnezyum calaiyum ve B vitamini :)
1425 h_icran_ D vitaminini nasıl kullanıyorsunuz rica etsem yazar mısınız? Gittiğim doktor o kadar tuhaf ve ilgisiz ki .. 10. Haftada muayeneye gittik bize ilaç yazmadı ve ben videolardan öğrendim 12. Hafta itibari ile kullanılması gerektiğini 😑
Glcntn Benguk 14. Haftama kadar sadece folik asit sonra folik asiti bıraktırdı ve demir ile omega 3 verdi
balbocegim27 Benguk 12. Haftaya kadar folik asit 14. Haftadan sonra vitamin kullanmaya başladım 25 gibi d vitamini kullanmaya başladım geçen hafta da günde bir tane kan ilacı al dedi
h_icran_ 1425 canım benim vitaminim forte-D damla şeklinde, her sabah kahvaltıdan sonra küçük bi ekmek parçasına 4 damla damlatıp yiyorum. Demir ve D vitaminini dogumdan sonraki ilk 3 aya kadar kullanmak gerekiyor.
UzayLavin Haftaya kadar folik asit, 12. Haftadan 18. Haftaya kadar demir ve magnezyum , 18. Haftadan itibaren demir+magnezyum+omega 3 ve vitamin kullanıyorum. 23. Haftadayım.
Pambix Benguk İkili testten sonra verdi..20haftalikken bıraktık düzenli beslendigim için gerek duymadı daha Dr bende istemedim zaten. Sadece kan ilaci ve d vitaminiyle devam ediyoruz
gunesveguney Benguk 12. Haftaya kadar sadece Folikasit kullandım 12. Haftada bırakıp multivitamin omega ve Demir hapına geçtim 30. Haftanın içindeyim hala kullanıyorum ☺️