Esenerginn 1 yıl 5 aylık oğlum var bugün hamile olduğumu öğrendim emzirmeye devam etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim
Flower_000 Esenerginn sütün bozuluyor ve çocuk çok kusmaya başlayabilir her çocukta olmuyor ama bizde öyle derler
Cansukrb Esenerginn emzirebilirsin canım ben emzirdim sadece vitamin almaya bak yoksa doğumdan sonra bile emzirebiliyorsun bunu. Adı tandem emzirme arastir
Esenerginn Dilekcnkn doktorla görüşülen en kısa zamanda o kadar bağlı ki memeye kesmek istemiyorum 2 yaşına kadar
poncikveannesii Esenerginn Sütün bebeğe hiçbir yararı olmycak veren vardır illaki ben verdim birşey olmadı diyen verirsin fakat süt bebeğe bir fayda sağlamaz artık bütün vitamin hrrşey karnındaki bebeğe gidiyor
Gizemin-minnakI @Esenerginn yurtdışında böyle bir şey yokmuş . Herkes hamileyken de çocuğunu emziriyor . Bir sorun yaşamıyorlarmış. Ama siz doktorunuza sorun bir o ne dicek.
kedivebebekannesi5555 Benim görümcem ardı ardına 4 bebe yaptı genç yaşta hep emzirdi hiç kesmedi , tabi siz yinede doktora sorun 😅