biroglanannesii Yüz bölgeme lazer epilasyona gidiyordum. 14 haftalık gebeyim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmiyorum . Yüz bölgesi olduğu içinde sakıncalı değilmiş gibi geliyor . Var mı gebelikte lazere giden ?
Firstmomy biroglanannesii lazerin genel olarak bi zararı yok ama hormonlardan dolayı kıl köklerinde ters etki oluşturup kıllarda artış gösteriyor o yüzden önerilmiyor. İsterseniz hem kendi doktorunuza sorup hemde internetten de araştırabilirsiniz. Ben de hamile olduğumu bilmeden yapmıştım ve artış oluştu bende 🤦🏼♀️
Fatma_d biroglanannesii gittiğim merkezde anne adayının talebi olsa dahi kesinlikle hiçbir bölgeye uygulama yapılmıyor. Bu nedenle doktoruma danışmadım bile. Ama doğum sonra koşarak gideceğim yerlerden biri.
Llkk biroglanannesii ben hastanede yaptırmaya karar vermiştim emzririyorum diye bile kabul etmedi beni sonuçta radyosyon alacaksınız demişti epilasyonu yapan dermotolog
bahtnurr1 biroglanannesii lazerin sakıncası yok zaten fakat hormondan dolayı tüylenme fazla oluyor lazer de bunu tetikliyor