tgba715 Merhaba kızlar Bugün 26+0 oldum sağ kalça tarafımda harekete bağlı olarak böyle 1 saniye kadar batma sancı gibi bisey oluyor hemen geçiyor sağ alt kalçaya doğru yaşayan var mı neden olur ki
iremk00 tgba715 hamilelik yeli mi krampı mı ne öyle bişey diyolar ben 13 haftalıktım başladı tam tarif ettiğin gibi sol kalçam öyle oldu 29 haftalığım hâlâ geçmedi doğurunca geçermiş normal yani 🤦🏻♀️
tgba715 buglemm18-11 bilemiyorum ki gaz gibi de gelmedi ama lavoboya çıkabiliyorum sıkıntı yaşamıyorum çünkü
EzgiRima Benim de sağ kalçam öyle, yorulunca evi süpürünce adım bile atamıyorum. Bir ilaç verdi doktorum kendime geldim. Kalsiyum ve magnezyum karışımı bi ilaç. Çok memnunum. İlacın adı : osleo formula
tgba715 2prens1prensesannesi7 ama sizin haftanız baya geçmiş 33 olmuşsunuz ben daha 26. İlk zamanlar ne diyordu
2prens1prensesannesi7 Benimde o haftalarda hafif vardı erken doğuma sebep dedi bol bol dinlen dedi ağır iş yapma demişti 33 zor geldik şuan ara ara oluyor iğnesini oldum doğarsa da ne olur olmaz diye
tgba715 2prens1prensesannesi7 geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza insallah. Yürüyünce olmuyor benim yattıktan sonra doğrulunca sağ tarafta oluyor. Sizin nasıl oluyordu acaba
2prens1prensesannesi7 tgba715 Ben ben bu zamana kadar yürüyüş yapınca oluyordu biraz önce bişey oldu bacağım yatsamda ağrıyor 😣
tgba715 iremk00 ayakta agrı olmuyor hiç. Yataktan doğrulup oturur pozisyona geldiğimde sanki üstüne oturtamıyorum gibi
tgba715 2prens1prensesannesi7 hamilelik işte hem Harika bir duygu hem de değişik 🤷🏻♀️🤗 size de geçmiş olsun dinlenin bol bol
Emineyavuz_53 tgba715 Günde bir tane muz ye canım bide calsiyum yazar Dr una konuyu açarsan . Bebek senin vitaminlerine ortak olduğundan oluyor