BurcuGorkem Ben ilkkez kullanıyorum hep ağda yaptım ama göbeğimden zor oluyor artık. Bu tüyleri jiletle ters yönemi düz yönemi alıyorsunuz Kimisi ters kimisi düz diyor Gecen aldım çıban çıktı beceremedimmi naptım cok acıyor ☹️
Sancarefeem BurcuGorkem hangi jileti kullandığınız da çok önemli ben sabunlayıp alıyorum sabunsuz değdirmiyorum tüm vücut alıyorum bikaç yıldır
Rumrumrum BurcuGorkem bende jilet kullanıyordum göbeğimden ağda ypamayınca ama inan pişman oldum zaten 2 gün içinde tekrar gelmeye başlıyor tahriş olduğuyla kalıyor . En iyisi kuaföre gitmek
BurcuGorkem Sancarefeem en iyi jiletlerden birini aldım venüs ilk alışımda koca bir çıban çıktı terse almıştım kıl döndümü noldu acaba
Rumrumrum BurcuGorkem ben ilk önce düz yöne doğru alıyorum sonra batık batık kalınca köpürtüp sabunla ters yöne doğru alıyorum o anlık yumuşacık oluyo hiç kıl kalmıyo
Rumrumrum BurcuGorkem muhtemelen kıl dönmüştür aynı sıkıntıyı yaşamıştım resmen iğneyle oyup kılın batan kısmının ucunu anca öyle çıkartabildim kendiliğinden düzelmiyor
Sancarefeem BurcuGorkem olabilir ama alışır zamanla canım merak etme iyisini kullanıyorsan sorun yok çünkü diğerleri ne yaparsan yap mafediyor
Zeysezer BurcuGorkem ters yöne.ilk kez kullanıyorsan tahriş olmuştur en az üç bıçaklı kullan kendinden sabunlu olanlar da var ama onlar elin yatkın olmadığı için kesebilirsin ben normal pembelerden kullanıyorum ezberledikten sonra sıkıntı yok
BurcuGorkem Zeysezer beş bıcaklı venusle ters yöne almıştım, ters almaya devam edeyim mi düzemi geçeyim hiç anlamıyorum şu jiletten
Zeysezer BurcuGorkem yani kuzum düz diyolar hep jilet için ama öyle de alınmış gibi olmuyor yani tenin alışkın olmadığı için muhtemelen çıban çıkması ben çok uzun zamandır jilet kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım ters yöne alıyorum venüs falan da değil
blueberyy00 BurcuGorkem çok uzun zamandır kullanıyorum tersten alıyorum ama kesinlikle duşta yoksa normal çok tahriş olur daha köke yakın alıyor o günlük en azından pürüzsüz oluyor ilk olduğu için batık olmuştur belki geçer zamanla
Mery16 Derby pembe olan cok güzel kullandıgım en güzel jilet gerçekten kendinden jelli gibi kaygan oluyor hem uygun hem güzel alıyor cıft bıcaklı oneririm .
derya46 BurcuGorkem ben ayna ile bakip aliyorum asagi dogru vuruyom jileti yukari yaptigin zamn tahriş sivilce cikiyo