Gnm Merhabalar. Bugün doktor kontrolüm vardı 5 hafta 5 günlük hamileyim. Kese 8.5 mm civarında göründü ancak içinde bir şey göremedim. Sizler kese içinde bebeği ne zaman gördünüz?
Eminea Gnm 6haftalikken gittim kese vardi daha cok kucuk haftaya gel dedi 7inci 8inci haftada belli oluyo canim
tomurcukannesi Gnm ilk 8. Haftada gittim gördüm. Zaten 8 den önce çok bakmak istemiyo doktorlar. En garanti 8. Hafta
AsLkinciMusdal Gnm 5+6 da gittim sadece boş kese gördük 9 gun sonra yani dün gittim 7+0 bebegımıde kalp atıslarınıda duydumm sükürler olsunn 🙏🙏
Gnm Ay inşallah ya yakın arkadaşımın böyle oldu sonra da boş gebelik çıktı. Ben bugün görcez ümidiyle gitmiştim böyle bir durumla karşılaşınca endişelendim doktor da daha çok küçük ne bekliyosunuz dddi içim rahat etmedi yine
Cereninanir Gnm zaten çok küçük ancak alttan baksa görür 6 haftada. Boş veya dış olsa anlayıp söylüyolar zaten
Mdhadyk Gnm 4 haftalıkken kese göründü 1 hafta sonra bidaha çağırdı o zamanda bebeği görmüştü. Ben hamileliğimi 3 haftalıkken öğrenmiştim. Böyle şeyler kişiden kişiye farklılık gösterebilir bi sonraki hafta bebeğinizi görebilir doktor.
AysSer Esesli bu post baya eski ama bebişinizi 9 dan sonraki haftada görmüşsünüz. Bizde 8+3 teyiz ve kesemizin iyi olmadına rağmen bebişimiz hala görünmedi. Acaba gebeliğinizin ilk süreci nasılsı ? İlk ne zaman bebeğinizi gördünüz