Dmom meraba arkadaşlar.. ben bugün doktora gittm 7 haftalığım ve çok şükür kalp atışını duyduk🙏 Yalnız doktor kesenin içinde bebekle beraber bişeyler dha gördü ne olduğunu bilmedi dha bebeğimde küçük zaten de görüntüde bildiğiniz iki bişeyler var böyle.. bu arada ben gürcistanda yaşıyorum doktor türkçe hiç bilmiyor tercümanla gidiyoruz alttan bakmak istedi henüz erken olduğu için birde türk doktor olmadığı için müsade etmedim. Acaba bu tarz bişeyi yaşamış olan var mı? Fikirlerinizi alabilir miyim? Ben o gördüğü şeyinde bebek olma ihtimalini ve ikiz olabilir mi diye sordum ama bilmiyorum demiş doktor, bunu bilebilmem için alttan bakmam gerekiyor demiş..
MinikkkMucizem Dmom yolk saç kesesi olabilir canım yani bebeğin bi surelik beslenme kesesi sonra kayboluyormus☺
zlemAcar Dmom canım bebek olabilir. Ancak alttan muayene yaptırmama bir sakınca yok.ilk zamanlar benimde hep alttan muayene etti doktorum.
Nurcankrkya Alttan baktırma canım sonuçta daha çok yeni ikinci olan şeyi bende çok merak ettim doğrusu olmadı başka doktora git öğrenince yazarsın canım banada
Gamze612 Nurcankrkya niye alttan baktirmasin ki yanlis yonlendiriyorsunuz. Ben 19+5 im ve ilk gunden beri alttan bakiliyor hicbir zarari da yok. Zarari olan birseyi doktorlar zaten neden yapsin
Dmom Betllll ya bebeğin eşinin ultrasonda görünebilmesi 18. ,20. Hafta arasındaymış .. gene de bilmiyorum tabi
Melike7676 Büyük ihtimalle ikizidir bende erken haftalarinda alttan baktim ve hicbir sorun yaşamadım suan 13+0 olduk ve simdiye kadar hep alttan baktılar biraz igrenc bir hisi var ama bebeğimi daha rahat görmek icin rahat duruyorum
Melike7676 Dmom ikizlerin olabilir yada dedikleri gibi kist olabilir keske baktirsaydin hic düşünmeden çünkü zararı yok herşeyi daha iyi görüyorlar öyle
tomurcukannesi Dmom ben 8 haftalıkken ilk muayinemi alttan oldum kese ve kalp atışı daha rahat görünüyo diye. İkisinide hemen gördük. Belki kist olabilir doktorun gördüğü
Dmom Melike7676 ya bilmiyorum cok tedirginim bide ilk gebeliğim ama bir hafta sonra allah izin verirse türkiyeye gidiyorum, orada doktora gideceğim olmadı orada baktırırım cesaretimi toplayıp.. hemde biraz dha büyümüş olurr 🤗
Aleynaozkayaa Dmom ikiz bebeklerde biri diğerinden daha geç dölleniyor. Yani çoğunlukla biri diğerinden daha küçük oluyor ve sizin de daha 7 haftalık bir gebeliğiniz var bence o gözüken şeyin ikiz olması büyük ihtimal
Dmom Aleynaozkayaa yaaaaaaaaaaa🙈 çok heyecanlanıyorummm korkuyorummm bilmiyorumm ne hissettiğimi.. allahım hayırlı olanı versin
Betllll Dmom başka bi doktora git istersen cnm öğrenirsen bildir bende merak ettim çünkü inaşllah kötü bişey yoktur sağlıkla alırsın evladını kucağına