MMmommy Kızlar az önce koltuk altımı jiletle alırken bızzt diye bir ses geldi et benimin üstü kesilmiş :((( biraz kanadı ve hafif acıdı. Başına gelen oldu mu ya gideyim mi doktora
Ela20 MMmommy bir bilgim yok çok geçmiş olsun üstte kalsın diye yazıyorum. Batikon varsa mutlaka sürün çünkü mikrop kapabilir kanamış. Mikrop kaparsanız ateş olabilir hamilelikte ateş iyi olmaz. Mutlaka batikon sürün
Eniseee MMmommy renginde koyulaşma morarma olunca sorun oluyor diye biliyorum onun dışında gerekli dezenfekte işlemini yaparsan sorun yaşamazsın
Llkk Llkk canım internettr ne okusan kanser yazıyor zaten. O yüzden interneti ciddiye alma tiklenmek için neler neler yaziyorlar çok aklına takılırsa sağlık ocağına git sor ama benle kanser olacağını düşünmüyorum 🙂
Ela20 MMmommy varsa mutlaka sürün önemli olan mikrop kapamamasi şimdi de duşa girip ıslatmayın bir gün suya değmesin. Yara bandı varsa yarım saat bir saat tutabilirsin sonra çıkarırsın hava alır iyileşir
MMmommy AnnesiyimM53 ay ne biliyim ingernnette kanser falan yazmışlar 😂 basıl koparıyosun kız acımadı mı? 😂 benim içim gitti