deletedmom321 Merhaba arkadaşlar, ben balık tüketemiyorum ve balık yağı hapı kullanmak istiyorum doktoruma sormadan önce bi ön araştırma yapmak istedim. Kullanan var mı kimin önerisiyle aldınız?
Esraari deletedmom321 doktorun vermesi gerekiyor. Kontrolunuzde balik yiyemediginizi belirtin uygun gorurse verecektir. Benim doktorum son ay vermeyi uygun gordu. Cunku anneyi ve bebegi cok fazla irilestiriyor.
deletedmom321 Meldagokay Janset2105 Esraari Balık sevmiyorum yiyemiyorum sorun o zaten. Doktoruma soracağım zaten yazıda belirttiğim gibi kullananlardan isim bileğisin istiyorum sadece araştıracağım içerklerini
Tugceince Esraari günde kaç tane kullanıyosunuz peki ? Ben sabah 1 tane içiyorum ama internetten baktım 20 haftadan sonrakiler günde 2 tane içebilir yazıyordu
ZeykemKaya Esraari canım irileştirdiği falan yok bence o kısıdeen kısıye degısıyor herhalde 33 haftalık olduk basından berı kullanıyorum 11 kılo aldım halada aynıyım bebegımde haftasıyla uyumlu farklı bı durum yok yanı bende
Janset2105 Benim doktorun balık mevsiminde olmadığımız için semizotu ye bol miktarda omega var dedi eylül gibi balık sezonu açılınca taze balık ye dedi
deletedmom321 SevDin Esracim Gulkar Zeynp Beril Elif4434 İnceleyeceğim şimdi hepsini teşekkür ederim:)
Elif4434 Bende kullanıyorum doktorum vermişti balık sezonu bittiği için veriyor çünkü balık yağı çoçuğa çok faydası oluyor ben krilom kullanıyorum
SevDin deletedmom321 ben başka markada kullandım ama en çok memnun kaldığım ocean plus oldu midemede dokunmadı araştırmalarım sonucu solger 1.sırada ocean plus ikinci sırada geliyordu
SevDin deletedmom321 öylemi onu bilmiyorum ama balık yağı araştırması yaptığımda 2 Marka ön plandaydı
Meldagokay Sukranerolkaradag ilk üç ay tavsiye etmiyorum dedi bilmiyorum ama benim de canım çok çekti yedim bir kere 🙈