tcasl Milkshakee ne için canım belki bilgimiz vardır çalışan yok heralde çünkü bende sağlık çalışanıyim
Milkshakee tcasl kan testi istedi doktorum sağlık ocağında yaptır dedi. Sabah aç karnına mi tok karnina mi gitmem lazım bilginiz varmı ?
UmayGul Milkshakee ac hatta su icmeden gidin gece 12 den sonra. Saglik ocaginda test verince oyle oluyor o sekilde verdim bende
tcasl Milkshakee hangi kan tahlili istediğine bağlı değişir her kan tahlili açlık istemez ama eğer bilmiyosaniz sağlık ocakları zaten 10 a kadar alıyor aç giderseniz daha iyi olur
Milkshakee Glbnpk ama daha önce gittiğimde toktum direk kan aldılar açmısin tokmusun kimse sormadı aldilar direk
Milkshakee UmayGul Yamanne Daha önce kannaldikalrinda aç tok bişi demdiler bende tok vermiştim kafam karıştı şimdi
Glbnpk Milkshakee aç olduğunuzu düşünmüşlerdir. Kan vermeye aç gidilir çünkü. Yanınıza bir şey alın da kandan sonra yersiniz. Bir kez bayılmak üzereydim açlıktan kan verdikten sonra. Dikkatli olun, atıştırmalık alın.
UmayGul Milkshakee herhalde biliyorsunuz sanmislardir kac kez tahlil verdim ac ve susuz gittim ozelliklede sordum