Suskunkadin Merhaba hanımlar bebikom daha 8 aylık ama sanırım hamileyim 🤦♀️ İlk hamileligimde eşime kalpli kutunun içinde emzik biberon patik vs koyup sylemiştim Yi nasıl hbr versem diyorum önerilerinizi alabilir miyim sizler nasıl sylediniz 😇😂
Calisananne25 Suskunkadin şöyle söylicem böyle sürpriz yapçam diyodum. İzinde olduğum bir gün evde yalnızım eşim işte, yaptım test şoklardayım tabi deli deli dolaşıyorum evin içinde dayanamadım foto attım akşamı bekleyemicem ben diye 😁 direkt aradı telefonda ciddi misin bak diyo hem gülüyo hem ağlamaklı 🤣🤣 çok güzel bir gündü ya 🥰
melek6161 Suskunkadin eşim nöbetteydi ve babalar günü idi Görüntü arayarak testi gösterdim Babalar günün kutlu olsun babası demiştim😍
Evlatsevgisi2 Suskunkadin şöyle ufacık bı pasta alıp üzerine de babacığım bana da yer var mı yazısı yazdırıp aniden karşısına gosterip sürpriz yapmayı cokkk istemiştim ama ne yazikki kocam bey her adet gününde benle birlikte sayıyordu pesimden 1saat ayrılmiyordu olana kadar nasipse inşallah ikinciye yapicammm ☹️🤣🤣🤣
zeynepin_annesiiii Suskunkadin nobetten çıkmıştı koşa koşa gittim dayanamadım . Buluştuk şaşırdı söyleyince 😂
Mom872 Ben direk söyledim evde yaptigim test ve kan sonucu nu önüne koydum,ilk başta anlamadı sonra hamile olduğumu soyleyince bi şoka girdi , birlikte hastaneye gidip ultrasonda falan görünce anca inandı 😂
Adalina09 Suskunkadin Öküze supriz yapılmaz ki adama diyom adetim geçti o ay tedavi gördüm.bide 4 sene olmadı amaann yine yoktur diye test almadı bı kaç gün geçti yine adetim olmadı git al.dedim gitti aldı sana soylemeyecam sonucu dedim idrar çubuğunu verdi elime.testi vermedi idrar getir dedi bende verdim eline ne yaparsan yap dedim verdim çıktım.kendi yaptı yani bana supriz oldu 😂😂😂
ebruzb Suskunkadin bende güya sürpriz yapacaktım 1 gün dayandım çok erken öğrendim çizgi çok silikti emin olamadım ertesi gün tekrar yaptım daha belirginleşmişti hiç dayanamadım ya hemen testi gösterip hastaneye kan vermeye gittik beraber 😂😂😂
Didemmsss Ben telefona alarm kurdum alarm sesini de bebek ağlama sesi yaptım. bi kağıda da 9 ay sonra bu sesle uyanmaya hazır mısın babacım yazdım. Evde kimse yok sesi duyunca korktu bende korkmuş gibi yaptım o ne sesi git bak dedim. Gitti kağıdı okudu işk algolayamadı sonra duygular tavqn😂😂Orjinal fikir tam olarak bana ait😂😂😂
FDK2835 Suskunkadin tebrikler😇 Doğum gününe 13 gün vardı. Erken doğum günü hediyesi aldım sana dedim. Kırmızı bir kutuya yaptığım testleri ve emzik koyup kutunun kapağına iyi ki doğdun babacığım yazmıştım.Güzelce paketledim.O benden yüzük hediyesi bekliyordu. Hediyeyi sallamaya başladı yüzük mü aldın dedi. Bakbalım ne var dedim. İlk bebeğimiz erken kaybetmiştik. Bunda ne inanabildi ne sevinebildi gözleri doldu. Kalp atışını duyana kadar ikimizde çok korktuk. Şimdi şimdi anlayıp sevincimizi yaşayabiliyoruz 🤲
mehmel54 Suskunkadin test aldırmıştım idrar testi çift çizgi çıkınca baba oluyorsun dedim uyuyordu hehe tabi dedi sonra ciddi olduğumu anlayınca hadi gel beraber uyuyalım dedi böyle de öküz kocam ama sonrasında benden çok ilgilendi benimle bebeğimizle
Durununannesi46 mehmel54 ay bu biz 😁😁 yattığı yerden test yaptığımı anladı sonra da sesleniyor çift çizgi mi diye. Yanına gittim evet dedim sarıldı uyudu🥴
Anesanne Suskunkadin ben de gebelik testini nasıl göstersem diye düşünürken o lavaboya girdiğinde telefonunun altına koydum. Telefonu alınca görsün sürpriz olsun diye. Ama o telefonu aldı testi görmedi. Ben de elimle uzattım "bunu görmüyormusun"diye. “O ne” dedi. Bak test yaptım dedim. Açıklamak zorunda kaldım🙈
Ozlemarslnn Suskunkadin 6 ay denedik olmadı en son salmıştık artık bide sağ sol yumartalgımda kis çıkmıştı adet söktürücü kullandım 6.günün sonunda çok az kirlenmiştim hamileymiyimdir diyede hiç şüphelenmedim gram belirti yoktu normal kontrole gittiğimde çatalda 8,5 haftalık gebe olduğumu öğrendim şok oldum kalp atışlarını dinledim kapıya çıktığımda put gibiydim eşime söyledim ağladık beraber 4 kere meydanı sebepsizce o heyecanla gittik geldik :)
elftrndmrci Suskunkadin iş yeri güzargahımın üzerinde çorapçı var. Eşim eve gelirken çorap almamı istemişti. Bende aldım coraplarını çekmecede renklerine baksana tutturmuş muyum diye gönderdim. 3 tane bebek çorabı vardı. Cinsiyetini bilmediğim için pembe beyaz mavi😀 gitti aldı geldi anlamıyoda ahahahahha 🙈😀😀 gerçi bizimki planlıydı ama afalladığını suratında görmüştüm😀😀
mehmel54 Durununannesi46 o an bile romantik aslında beni yanına yatırdığında karnımı okşadı çok garip bir his ve çok güzel surpriz yapmamış bile olsam o anı ömrüm boyunca unutmam 😊
Betl Suskunkadin Adetim gecikti dışarı çıkacam alır mısın dedim aldı geldi sonra gitti yaptım hamileyim ☺️ gelince sordu ne oldu yaptın mı diye evet hamileyim diyip testi gösterdim yalan söyleme dalga geçme inandiramadim adama ☺️ ikinci testi yanında yapınca inandı 2. Çocuk Olunca her türlü şok oluyorlar