Nutellaaaa Kızlar 15.haftada özele gittim 2 defa erkek denildi pipi gösterdi 18+2de devlete gittim kız dedi ve bacak arası boştu şimdi hangisi doğru ben anlamadım yasayan var mi acaba ?
Zeysezer Nutellaaaa aaa ben şok 😁 bana da 15te erkek dendi pipi gördük şüpheye düştüm şimdi 😁 detaylıda netleşir
Seross10 Zeysezer benimde 15+3te erkek denildi ama detaylıya kadar bekleyeceğim 😁😁 ya yanılırsa doktor
Papatya2768 Nutellaaaa pipi resmi diye ne verdiler ekler misin bakalım canım sen ne istiyordun kız mı erkek mi
Nutellaaaa handenur__ o da olabilir ama internette kız genital bölgesini erkeğe benzetiyormus o haftalarda .erkek gibi gözüküyormuş yani
Nutellaaaa Papatya2768 benim istediğim bisey yok da sağlık öncelik kafa karışıklığı yani başka bisey değil şuan yaşadığım
Dyggfrkn Nutellaaaa kız gibi ben 21 haftalikti öğrendiğim netleşir Hayırlısıyla kucağınıza alın inslalah
Beste0636 Nutellaaaa banada 12 de kız 16 da erkek dediler değişir mi ki şüpheye düştüm bende 😂 böyle resimde verdiler https://www.hizliresim.com/rq75r84
Dyggfrkn Nutellaaaa valla canım ben de aynı şeyi yaşadım devlette bir erkek dedi bir kız dedi ben de özele gittim kesin erkek dedi sonra tekrar devlete gittiğimde kesinleşti erkek dediler yani bence özel net konuşuyor biraz daha güvenilir gibi geliyor bana .