Didemmsss 38 haftalık hamileyim. Şuan 113 kiloyum. Bu kilolarda normal doğum yapan var mı acaba? Etrafımdaki herkes bu kiloyla normal doğıramazsın diyo. Benim için sağlığım ve bebeğimin sağlığı önemli ama yinede kafama takıldı.
Ilkalp1 Didemmsss maaşallah herkes doktor yaa. Kimseyi umursamayin siz boşverin. Etrafımızdakiler her şeyi derler. Doktorunuzla görüştünüz mü hiç o ne diyor peki size.
Meleklerimmm3 Didemmsss doktorunuz karar verir buna 100 kilo üzeri normal doğum yapanlarda var pek tabi ama kafanıza takmayın 73 kilo ile isteğe bağlı sezeryan oldum ben mesela
Kubra3525 Didemmsss herkeste prof olmuş ya benim 100 kilo ile çok rahat dogum yapan arkadaşım var ama en dogrusunu doktorunuz bilir planlar söylentilere bakmayın derim
Pnr_4668 Didemmsss ya şu insanlari bu kadar umursamayin. Ağzı olan konuşuyor. İns sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏
Didemmsss Ilkalp1 Haftaya çatı muayenem var doktor şuanlık bi sorun yok dedi. Ama insanlarımız moral bozmaya bayılıyo☺️😂
Selma_aygun Geçen cuma 67 kiloyla doğum yaptım çok şükür bence annenin kilosundan da ziyade bebeğin kilosu daha önemli diye düşünüyorum tabi daha konuya hakim olanlar yazacaktır
Ilkalp1 Didemmsss inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder rabbim. Güzel bir doğum olur umarım. Öyle gerçekten sırf kıskandıkları için de yapan oluyor ben normal doguracam dediğimde ne gerek var hem sen yapamazsın diyorlardı