Mom726272 egogcee idrar yolu enfeksiyonu varken kaç haftalıkken suyun geldi canım bende de var geçmiyo Bi türlü ağrılarım arttı heran doğurucam diye korkuyorum
egogcee Mom726272 canım ben idrar yolu enfeksiyonu olduğumun farkında değildim herhangi bir yanma ağrı vs yoktu. Sadece akıntı vardı. İhmal etme eğerki haftan erkense. Başıma gelmez sanıyordum biranda suyum geldi daha 34 hafta iken ve çocuğum küvezde yatmak zorunda kaldı..
Mom726272 egogcee yaa 25 haftalıkken öğrendim bende enfeksiyon olduğunu doktorum büyük ihtimalle böbrek taşı enfeksiyon sebebi dedi şuan 33+5 haftalık 😔senin bebeğin kaç kg doğdu ve küvezde ne kadar kaldı
snrdgan417 Gizem_Kaba8 arkadasım 33 le uyumlu doğum yaptı kilosu çok düşüktü 1700 lerde ama 2 gün hastanede kalıp çıktılar çok şükür iyiler. Kalbini ferah tut
Gizem_Kaba8 snrdgan417 Aynen şuan küvezde kilosu gayet iyi ama suyumun hemen geldiğini farketmedim o yüzden duruyor küvezde
1yildirim-bebek Syda01 canim yegenin ne kadr kaldi kuvezde kilosu neydi bende rahim agzi yetmezliginden yatiyorum 11 gundür cok az bi yer tutuyomus bugun 25+1
Gizem_Kaba8 Kuzeyegemoms Sen doktoruna git bana doktorum verdi ben ona her sabah kalktığımda altım ıslaktı kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı vardı bunu söyledim sonra turnusol pedi verdi mavi veya mor olursa suyun geliyor anlamına gelir sonra suyumun geldini ve yarın doğuracağımı söyledi dün de doğumum oldu
Valide Gizem_Kaba8 ikiz gebeyim 34. Haftada bebek artık prematüre kabul edilmiyor zaten endişelenmeyin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur ben de o haftaları görebilirim inşallah 🙏
Gizem_Kaba8 Valide İnşallah doğum yaptım küvezde şuan da kilosu falan gayet iyide suyumun geldiğini hemen fark edemedik ondan
Annem1 Gizem_Kaba8 Gizem_Kaba8 34+2 de doğum yaptım. 2.200 dü bebeğimin kilosu. Şuan 1 yaşına değecek şükür. Sakın üzülmeyin. Rabbim evladınızaı size, sizi de evladınıza bağışlasın. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🤲🌺
Doce Bende 34+0 da doğum yaptım sezeryanla 2.500 kilo doğdu uyandığımda yanimdaydi kuveze girmedi kilosu iyi meraketme sağlıkla al kucağına,☺️
Lokay Doce ciger gelistirici mi vuruldunuz . Ben de erken dogum yapicam gelisim geriliginden, 3 hafta geri . 35+5 deyim. 2 kg . Kilosu dusuk malesef
Mom726272 egogcee hmm anladım canım çok teşekkür ederim 💚 şimdi gelişimi nasıl bebeğinin ne kadarlık oldu
Gizem_Kaba8 Yasemincicek Benim çok ağrılarım var gaz ağrısı baş çıkarıcam yürüyorum ama bilemiyorum 2 gün bugün dün doğum oldu
Minikkuzular Gizem_Kaba8 bende 33+6 da doğum yaptım 2590 gramdı 1 hafta küvete yattı çok şükür sağ salim kucağınıza aldık şuan 3 aylık hamileyim kızım abla oluyor korkma canım senin bebiste erkenci kuş sağlıkla doğsun küvezde yatar korkma 1 hafta sonra kucağında olur dua etki farkına varmışsınız suyunuzun gelmesinin benim 9 aylık cocug suyum gelmiş sızıntı şeklinde fark etmedigim için öldü herseyde vardır bir hayır kucağına alırsın inşallah
Sarellem Gizem_Kaba8 içinizi ferah tutun. En fazla Kısa bir kuvezde kalma ile çabuk toparlanır diye düşünüyorum. Haftası kilosu gayet iyi❤️
egogcee Mom726272 rica ederim canım.. neredeyse bir aylık olucak ve heer şey yolunda çok şükür kilo alımı vs de iyi..