egogcee Suyunda azalma yoksa doğum olmaz hemen.. Ama bebekte enfeksiyon varsa senden almış demektir benim öyleydi.. Tam 34 haftaydım bende doğum yaptım. Bana sendeki enfeksiyon bebeğe geçmiş dediler ama
Gizem_Kaba8 egogcee Suyumda azalma yok sadece amniyon sıvısı kesem delinmiş bende de enfeksiyon yok yarın doğuma alıcak enfeksiyon oluşsa bile bulaşmasın diye
Kezibankarakoc Gizem_Kaba8 öncelikle içinizi ferah tutun bebekler çok güçlü hayata sıkı sıkı tutunuyor , siz ne kadar sakin ve güçlü olursanız bebeğiniz de öyle olur , inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza, kesenin delindigini ultrasonda mi anladı doktorunuz
Hemsireanne93 Mom51122 kusura bakma rahatsız ediyorum ama ben o tarihte Eskişehir’de staj yapıyordum bi hastam vardı üçüzlere hamileydi . Ablanın adını hatırlamıyorum tam olarak ama yanında annesi refakatçi kalıyordu üçüzleri olmuştu biri erkek ikisi kızdı. Galiba aslen de sivaslıydı . Facebooktan ekleşmiştik ama artık kullanmayalı çok oldu. Siz de öyle yazınca aklıma geldi . Burdan yazıyorum görünce aklıma geldi herkes hakkını helal etsin
Mom51122 Hemsireanne93 yok onlar Eskişehir’de yaşamıyor Sivaslı da değiller. Ama iyi denk gelmiş. Üçüzler nadir doğuyor tabi ☺️☺️
Mihrimahirem Gizem_Kaba8 kilosu iyiymiş haftası da az değil. İnşaallah sağlıcakla evinize dönersiniz en kısa sürede ☺️
BaharBA Gizem_Kaba8 canmayni seklde bnm suan kizim kucaqimda saliyorum coksukur suyum qelmis bnde farketmedim sizinti sekldde doktrm icerisi kapali kutu dsarda qozumunzn onunde daha iyi dedi 10 qun kuvozde kaldi 2kiloydu cok sukur ama meme tutmadi si
BaharBA Gizem_Kaba8 hatta cok aqlamstim bsey olcak die sadece solunum sk tisi vardi die kaldi cok sukur oda qceti kork.ayn
buglemm18-11 Gizem_Kaba8 hiç korkmayın tıp o kadar gelişmiş ki artık benim ablam 32 haftalığına da doğum yaptı Tabii biraz sıkıntısı oldu ayını doldurana kadar küvezde kaldı Şu an sadece bir nöbet geçiriyor O da hafif atlatıyor Yani onun haricinde çok şükür hiçbir şeysi yok inşallah sizinki de sağlıklı doğar Allah yardımcınız olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
gozde3592 Gizem_Kaba8 canım bişi soracam turnusol kağıdını idrarınamı sokuyor nasıl yaptılar rica etsem söyleyebilirmisin
Gizem_Kaba8 gozde3592 Turnusol kağıdını idrarımı yaptıktan sonra ped gibi altıma koydular kırmızı renkler vardı üzerinde 45 dakika sonra maviye döndü maviye dönünce suyum geliyor demekmiş
Gizem_Kaba8 Seda_nrr ya enfeksiyon yok sadece olabilir dedi ama suyum geliyor benim sızıntı şeklinde suyum geldiği için alıyor
Seda_nrr Gizem_Kaba8 ama suda azalmada yokmuş anlamadım valla isterseniz bi doktora daha görünün.Enfeksiyondan emin değil suda sızıntı var ama azalma yok bir hafta daha beklemesi ne gibi sıkıntılar doğurur yada onu sorun 🤷🏼♀️
Deryaerbil Gizem_Kaba8 kuzucugum öyle sızıntı şekilde bir kaç hafta daha anne karnında olan oluyor başka doktor a mı gitsen acaba ? Bende burada formda çok dolanıyorum orada görüyorum . Enfeksiyon için belirti verirdi vücudun .. idrar yanması mesela değişik genitalden akıntılar yada ateş
Seda_nrr Gizem_Kaba8 Hayır. siz anlatmak istediğimi anlamadınız neden bilmiyorum yanlış anlaşıldı.Ben doktor bebeği alacak diye başka bir yol bulmaya çalışıyorsunuz gibi anladım size yardımcı olmaya çalıştım zaten farkındaysanız bunu yapabilirsiniz felan diye bişey söylemedim bu doktorunuzdan memnun değilsiniz sanıp doktor değişikliğine gitmenizi önerdim ama yanlış anlaşıldı sizin söylediğinizde benim söylediğim de.