Gizem_Kaba8 Hafsaramazan Her sabah altım ıslak uyanmaya başladım bide her yürüdüğümde gelmeye başladı resmen çiş gibi oluyordu hatta bizde idrar sandık
Hafsaramazan Gizem_Kaba8 bende de bı iki kere oldu sabah uyandığımda pijamam ıslanmıştı çok değil ama az ama şuan yok bı doktoruma söyleyeyim bari teşekkürler cevapladigin için
Gizem_Kaba8 hunilianne yo kilosu normal haftasında doğurup 2.750 gram olanlarda var mesela ben öyle doğmuşum
Gizem_Kaba8 Pelin-1 İnşallah böyle bir durum varsa geciktirmeden git çünkü ne zaman geliceği belli olmuyor
Tugceliko19-19 Gizem_Kaba8 ay lütfen şükredin bence 1 kilo doğan bebekler var 27 haftalık doğup yaşam mücadelesi veren , her şeyi oluşmuş çok şükür korkmayın rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin annesi🌸
Tugceliko19-19 Yasemincicek öyle şey mi olur yaa Allah bilir ne demek yüzde 50 bu doktorlar bazen gerçekten ne dediğini bilmiyorlar . Üzülme sıkma canını sakın sol tarafına yat uzan sürekli iş yapma 1 2 hafta sabret 600 gr doğan bebekler var umudunuzu kaybetmeyin 🌸
Yasemincicek Tugceliko19-19 yorumun için Allah razı olsun canım tabiki can veren Allah bende sürekli dinleniyorum zaten