Calisananne25 Rabiamlkc doktorumla henüz bunu konuşmadık ama sosyal medyada görüyorum grandda yaptırıyor doğumu. Ama bence fiyatlar doktoruna göre değişiyor sanırım. Bugün bir arkadaşım söyledi 3700 mü ne dedi doğum ücreti yarısını doktor alıyor dedi ikimizin doktoru da farklı. Ama ben aynı hastanede farklı ücretler de duydum.
EsmaVera Ben orda düşünüyorum ama fiyatlardan hbrim yok doktorum dışarıdan olacak çünkü bekliyim burda
EsmaVera Rabiamlkc hayır henüz onunla da görüşmedim 🙈 36+1 haftamdayım doğumu konuşurken onu da konuşuruz heralde bilgi alırsam yazarım buraya
Rabiamlkc Calisananne25 evet bende o yüzden merak ettim kendi bünyesinde olan doktor ile dışardan gelen farkediyor mu acaba benim doktorum dışardan çünkü
Petyynut Sabit bir fiyat yok diye biliyorum hastanenin doktoru veya dışarıdan gelen kendi doktorunuz olunca değişiyor kuzenim Şubat ayında Yasemin yıldırımla grandda sezaryen yapmıştı 3750 gibi bir ücret ödemişlerdi ama sonradan zam geldi diye duydum
Calisananne25 Rabiamlkc bence dışarıdaki doktor farklıdır diye düşünüyorum ama 🤷🏼♀️benimki de dışarıdan
Rabiamlkc Calisananne25 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Annem bana hamileykende annemin doktoruymuş şimdi de benim ☺️