busraaa95 Kızlar covidden dolayı doktorunuz size oksapar enjekte iğne verdi mi ben bugün aldım prospektüsünü okudum göbek deliğine 5 cm uzakta olacak sekılde karnınızı iki elinizin arasına sıkıştırın uygulayın yazıyor kullanan varsa yardımcı olabilir mi
lovingmother busraaa95 Merhaba. Bende enox kullandım göbek deliğinden 4 parmak ileriye yapılıyor geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
nurunhayali busraaa95 bende kullanıyorum hamileliğimin başından beri koldanda yapabiliyorsun ben kolumdan yapıyorum kolun arkasındaki yumuşak kısıma
boncukbiranne Kan pıhtılaşmasi olduğu için kullanıyorum aynen dediğiniz gibi yapacaksınız göbek deligin çevresine
busraaa95 boncukbiranne ben bu ilacı almadan önce buradaki yorumlarda okumuştum pıhtılaşma yaptığını covidin. Daha sonrasında doktorumla görüştüm covid oldum bu hastalık kanda pıhtılaşma yapıyormuş dedim o da o yüzden verdi bu iğneyi acaba kullanmak için muayene mi olmam gerekiyordu yoksa şimdi kullanmaya başlasam sıkıntı olur mu
gokcekocyigit07 Kanımda pıhtılaşma meğili olduğu için hamilelikte kullanıyorum, koldan da yapabilirsiniz, dirsekten 4 parmak yukarıya yapıyor eşim, göbek, kol, bacak bu bölgelerden olur, göbek daha yağlı olduğu için öneriyorlar ama ben kol tercih ediyorum 🤗
Mom654 busraaa95 arka kısmında yumuşak olan yere yapabilirsin koldan eşin yapsa daha rahat olur eşitle sıkıştırıp yumuşak yere vurduğunda acı da çok hissetmezsin