bebisim-_00 Ervan maşallah oda sıkıntı 3 tabak nedir 😂şekeriniz çıkar.yalnz hergun gibi yazmışsınız sonuçta buda hergun yenen bişey değil bida yemezsiniz dengelenir
bebisim-_00 Ervan e üç tabak fazla canım ☺️ kaç haftaliksin hele hamileliğin daha haftası az sa daha dikkat et geçmek bilmez şeker falan cikarsa
bebisim-_00 Ervan bende 32+5 oldum da bende de ayak el ödem başladı şiş geziyorum tuzu kesmem lazım.zorr hele bu haftaya gelip bundan sonra sanki hiç ilerlemiyomus gibi gelmesi daha zor
Ervan bebisim-_00 benim 23 haftada ayaklarım sisti sirkeli tuzlu buzlu suya sokuyordum ve havaya dikıyordum. Sonra geçti şükür hafif şiş rahatsiz etmiyo.29+1 şuan iyiyim
Elcnbykckr Ervan felaket ötesi canım aşure istiyor kimse yapmadı cevremde😕 bende bilmiyorum hiç yapmadım açıkcası. Belki bi komşum yapar getirir 🙂
Ervan Elcnbykckr bnde ilk defa yaptim internet den izledim cnm çok kolaymış ve güzel oldu. Kimse yapmamış ben binadakilre verdim yakın olsak verirdim sana yerdik beraber kız 😁
Kderdenzmsl Elcnbykckr Aynı kaderi paylaşıyoruz benimde canım fena Çekiyo kimse yapmadı buralarda yapan pastane filanda yokki gidip hazir alıyım öyle masum masum bekliyorum🥴
Elcnbykckr Ervan gercekten öyle böyle doya doya bıkana kadar resmen yemek istiyorum 😂 bu gidişle senin gibi internetten bakıp yapıcam cesaret edememiştm
bebisim-_00 Ervan İse yarıyor mu bende yapayım bari sirkeli tuzlu buzlu suyu.bu seferde ayaklarımızı usutmeyelim gaz oluyo