tazeannecik1 Nilufar_1996 benimde öyle ya zaten sürekli su içmek gerekiyormuş ee içtikçede sürekli tuvalet 😅
Nilufar_1996 tazeannecik1 5 aya çok var daha ya 😒 sizdede kasık ağrıları kramplar sancılar varmı arada saplanan
tazeannecik1 Nilufar_1996 Evet oluyor bu zamanlar normal diyorlar bebek kendine yer açıyormuş oturup kalkarken özellikle çok oluyor bende. Zaten kanamam oldu benim 2 3 gün sürdü progestan kullanıyorum fitil olarak şuanlık kanama durdu ama kasık ağrımda oluyor arada
[silindi] Nilufar_1996 bende var oturuken yatarken bazen bıçak saplanır gibi oluyo. Yavas yavasta bel agrısı basladı. Gecen hafta her ihtimale karsılık proluton igne yaptırdım
Nilufar_1996 tazeannecik1 ben de çok kullandım progestan başta 15 gün kanama oldu 9 haftalarda gene az oldu şuan kullanmıyorum. Bir aydır doktora da gitmedim çünkü bir ay sonra gel her şey güzel sağlıklı demişti. Ağrılar hep var bugün hatta aşırı Kasik ağrım var
tazeannecik1 Nilufar_1996 Bende de oluyor canım normalmiş bu ağrılar biraz daha zaman geçsin bedenimiz alışıp bebiş yerini ayarlayınca alışırız düzelir herhalde ben yürüken bile rahat değilim :)
Nilufar_1996 tazeannecik1 Evet biraz üste çıkınca her halde 😒 şuan henüz mesaneye baskı yapıyor sanırım
Kelebekim Be1911 ben de 12. haftama kadar dayandım taki bulantıdan ayakta duramaz hale gelince mecbur kullanmaya başladım. 1-2 haftadır yemek yiyebiliyorum yoksa mahvolmuştum.
Be1911 Kelebekim bende öyleyim bu ilacı bulandan Allah razı olsun gerçekten onca zaman boşuna eziyet çekmişim. Şimdi hayat kalitem arttı
Be1911 Lulikli evet gerçekten öyle 😂minicikler ama neler yapıyorlar içerde 😂ya inşallah biran önce öğrenirsiniz sizde ama kesinlik olmadan öğrenmek iyi değilmiş onu anladım.
Be1911 tazeannecik1 ahh keşke benimde kesilse bulantılar prilam kullanıyorum daha iyiym şükür ama birgün içmesem acaba bitmiş midir bulantı diyorum da cesaret edemiyorum
Kelebekim Son adetim 23 Mayıs benim de. 11.haftda kız gibi dedi ama daha gitmedim, 1 oğlum var inşallah bunda da kızım olur 🤲
tazeannecik1 210696 Canım pazartesi gittim doktora cinsiyeti tahminim kız gibi ama bilmiyorum 16. Haftayı bekleyelim dedi ☺️
Lulikli Be1911 orası da öyle ama muhakkak doktor da bi oran vermiştir atıyorum yüzde 80 kız-erkek gibi 😅 o saatten sonra değişmez herhalde 🥴😅