Lulikli Kızlar kontrolden çıktım doktorum yüzde 60 tahmin yaptı ama eşime yaptı bana söyleme dedim o dayanamadı 😅 adet tarihimi güncelledik bakalım şimdilik iyi gidiyormuş 2li tarama testim de tamam 👍🏻
tazeannecik1 Lulikli yaaa nasıl dayanıyorsun 😅 çık merak ettim tahmini ne acaba ultrasonda belli oluyor mu :) ikili taramaya da ohh maşallah ♥️
Lulikli tazeannecik1 valla bilmiyorum muhakkak görmüştür bi şeyler de biz anlamıyoruz ultrasondan bi şey😅😅 balon patlatmak istiyorum ondan dayanıyorum valla tahminle patlatacam hiç bekleyemem eylül sonunu 😅
tazeannecik1 Lulikli patlat kız aman ya değişirse daha çok sürpriz olur 🙈 Ya bende şöyle düşünüyorum neden bi doktor görmediği bir şeyi tahmin etsin yani bu kendi mesleki tecrübesini sarsar bence ben öyle düşünüyorum görmese söylemez herhalde 😂 ( kendimi avutuyorumdur )😂😂😂😂
Lulikli tazeannecik1 kesinlikle katılıyorum ya avuntu değil aşk olsun yüzde 60 diyo ki değişirse ben zaten düşük oran söylemiştim dicek 😅 değişmezse de zaten biliyorum dicek ondan 😅
tazeannecik1 Lulikli yaa bana da tahminim kız dedi ama eltim falan oğlan oğlan senin oğlun olcak herkes oğlan olcak dedi ben hep kız hissettim ultrasonu gösteriyorum pipi gibi falan diyor herkes bende dedim doktordan iyi mi bilceksiniz rest çekiyom bakam sonu ne olcak😂😂😂
Lulikli tazeannecik1 valla doktor değişebilir deyince eşim de değişmesin böyle iyi dedi o da kız istiyordu ben ordan bi tiyo aldım gibi oldu ama sonra mağaza gezerken de sen kız istiyon ama dedi kıyafetlere bakıyodum ordan da erkek gibi geldi kafalar karışık 🤣 ayrıca doktor bilir onlar karışmasın bakalım 🤣
Lulikli tazeannecik1 amin canım hepimize 🤲🏻 İlk çocuk sağlıklı olsun rabbim sağlık versin en önce o ama gene de insanın canının çektiği bir şey oluyor ☺️
tazeannecik1 Lulikli Evet kesinlikle ya ☺️ O yüzden bu cinsiyet meselesi çok heyecanlı 😅 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍
MustininAnnesi asyaebrar Yok henüz kontrole gitmedim gidince ne olur bilmiyorum 🙈 Benim bulantılar aşırı şekilde devam ediyor sizinde var mı acaba 🙃
Lulikli @tazeannecik1 eşim ağzından kaçırdı doktor kız tahmin etmiş 🥳🥳 aşırı heycanlıyım inşallah değişmez 😅
tazeannecik1 Lulikli yaaa hadi bakalım işte asıl heyecan şimdi İnşallah canım yaa Allah gönlüne göre versin ☺️ Of eşim ve bende çok heyecanlıyız İnşallah bizimkide değişmez 🙈 Allah gönlümüze göre versin 😬😍