Emine---- Kızlar 6 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kalp atışını duyduk, rutin şeyleri konuştuk ama tekrar ne zaman kontrole gitmem gerektiğini söylemedi. Şimdi ben tekrar ne zaman gitmeliyim?
PelinAtes Emine---- sağlık ocağına da git gebelikte kaydını yapsınlar orda da bilgilendirirler her istediğini de orda daha kolay sorabilirsin.
PelinAtes Emine---- özel poliklinik felansa değişiyor. Ben özele gidiyorum ve bana 13. Haftada söyledi ama yinede bekle bişey alma dedi. Zagen doktor söylüyor kesin kız veya kesin erkek diye. Ben kızım olduğunu kendi gözümle gördüm. Tam oturur şekilde duruyordu net belliydi kız olduğu. Erkek bebek olursa daha önce anlıyorlar ama kız bebeklerde garanti için 15. Hafta felan bekleniyor. Sen 10. Haftanda ikinci muayeneye gideceksin. 14. Üçüncüye gideceksin. Onda anlaşılır. Bugün gittiğini ilk muayene say 3. Muayenede öğrenirsin ❤️
Drf Emine---- bebek iyiyse kalp atışı normal gördüyse ayda bir yeterli olur diye biliyorum ben en son 8 de gitmiştim bide 12 de gidecem şimdi 11 deyim