Minnosun Ultrason da bebek yüzünü neden gortermez göster nesi için ne yapmak gerekiyor arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız 1 tane rekli ultrasonumuz yok yüzünü göstermediği icin 😔😔
Zeyyyn Minnosun aç olmamak lazım girmeden önce çikolata vişne suyu tüketip girebilirsnz valla benimki ne yapsam göstermedi stres yapıyordum kendini kapatıyordu ne kadar rahat girersen o kadar kendini gösteriyor minnoşlar 😊😊
acelyasmom Minnosun tok karna gidin on dk önce şeker çikolata vs giyin ve üstüne soğuk su için gösterecektir :)
Yagmur00 Minnosun benım de oyle sırtını donuyor yuzunu gostermıyor canım dun gittim sıyah olsun ama yok dondu sırtını yuzunu gostermedi aynı annesi gibi inat cocugum 🥰🥰🥰🥰🤪👣
Haydinn Minnosun benim ki de hiç göstermedi canım nazlı olunca ne yapsan nafile ama doğurdum şimdi doya doya bakıyorum yüzüne 🥰 darısı sana 🤗
Minnosun Karnım tok gittim çikolata yedim yürüdüm göster medi çok üzülüyorum detaylı ultrason na bile okadar para verdim yüzünü göreyim diye 😔😔
Hamisse Benimkide öyle girmeden meyve suyu cikolata yemiştim detaylıda rahime yaslamış yüzünü göstermedi hic 4 defa denedi doktorum göstersin diye amaa yokk 😅
Minnosun Haydinn Doğru ama işte ne bileyim o renkli ultrason nu görünce başka insanlarda imrendim sanirim
beyza1234 Minnosun 8 ayı bittiğimde gördüm ilk yüzünü ilk ve son oldu 39. haftadayım artık dogunca görürüz bidaha sanıeım