gurbetcikizii merhabalar ben 17. haftamdayım tek tük kıyafet aldım hatta hiç bişey almadım bile diyebilirim nerdeyse bebek odasına kıyafetlere va nezaman başlamam gerekiyor?🤗
Zeysezer gurbetcikizii valla benim 16 bitiyor ben park yatağını dolabını aldım yatağı kurmadık tabi. İki üç parça da kıyafet. Almak istedim aldım yani erken ama 😁
citlenbigim2212 gurbetcikizii 26+6 dayım bebek arabası dolap ve şifonyer sepet beşik ve kıyafetler tamam sadece banyo ürünleri bez ıslak mendil ve kendim için doğumdan sonra kullanacaklarım kaldı 😊
Fatmaaozsy gurbetcikizii 9 haftalık hamileyim cinsiyeti belli olmadığı için alışveriş yapamıyorum ama 3 5 kıyafet aldım bide ufak tefek şeylere başladım ihtiyacı olucak şeylere biranda yüklenmemek adına bide ilk gebelik olunca heyecan daha da farklı hemen almak istiyo insan ☺️
gurbetcikizii Zeysezer olsun olsun iyi yaptın iyiki erkenden almışsın bende aslında şimdiden almak istiyorum ama eşimede çok fazla yüklenmek istemiyorum bi yandan yoksa ihtiyaç çoookk var 🥴
gurbetcikizii Fatmaaozsy evet aynen iki cinsiyetede olcak şekilde olan zıbınlar çorap vs büsürü şey var aslında iyi yapmışsınız 😊