ogluileannesi Kızlar bez stokladınız mı ? Hangi bezi tercih ediyorsunuz yenidoğan için almaya başlayacağım bende
Mltm88 ogluileannesi prima aldım 2 paket fazla stoklamadım..Belki küçük gelir bitene kadar falan diye☺️
Hilal-95 ogluileannesi sleepy alıcam ama 2 numara alcam 1 numara kücük 2 numara 3 kilodan başlıyor bebek çabuk büyüyor kalır elımde diye düşünüyorum 1 numarasını gerekırse son ay alırım diye düşünüyorum
zeynepin_annesiiii ogluileannesi ben Prima aldım şimdilik 3 numara tombik bir bebek olacağı için . 24 adet var içinde . Hastanede falan yeter heralde diye düşünüyorum . Memnun kalırsam Prima ile devam edicem
alyaninannesi2 Hilal-95 bende 2 numara almayı düşünüyorum 1 baya küçükmüş. Hepsi burada da 210 tanesi 110 liraydı. İnş çok alıyorum diye pişman olmam ama gerçi 20 günden fazla gitmez 😂
Hilal-95 alyaninannesi2 aynen bende öle düşündüm orası daha uygunmuş ya trendyola baktm bende eşim siparş vercek ama işte stok yapmım diyorm biyandan snra zor olurmu diyorm bılemedm 🤣 ama herkes çok memnun ya
Ysmmmnn Deletedmom5545 sleepyde taşma sorunumoluyor birde bebeğin altını açınca yaş oluyor molfix daha iyi ona göre taşma yok hemde kuru
Rojdakoymen Çevremde baby turco kullanan vardı yapısı Prima ile aynıydı inceledim baya bu yüzden çok azcık stok yaptık 😅 inşallah kullanabiliriz de elimizde kalmaz 🥴
Hilal-95 ogluileannesi aynen bakalım ıslak mendıl felan alıcam ama yeni doğan alırım ama ben bebeğimin poposunu yıkamakdan yanayım tuvaletini temızlemek için bakalım hayırlısı
zeynepin_annesiiii ogluileannesi evet bende öyle düşündüm canım . Hatta eşim büyük paket alalım dedi ben istemedim