giresun 15 haftalık gebeyim Benim akıntım sarı renkte geliyor alttanda idrar tahlili de temiz çıktı doktorlar hamilelikte olabilir diyor ama ben normal olmadığını düşünüyorum ..bu konuda ne yapmalıyım?
Clementinee giresun canım bende 14 haftamdayım en başından beri akıntım öyle enfeksiyon falan yok normal bence😅 günde 3 4 kere günlük ped değiştiriyorum
Zeysezer giresun sarı akıntı koku gibi yan olaylar yoksa gebelikte vajinanın pHsının değişmesinden kaynaklı normal bi durum yani
gokcekocyigit07 Hamilelikte akıntı daima oluyor, çünkü rahim büyüyor, değişiyor, ayrıca hormonlarında etkisi var, önemli olan enfeksiyonal bir şey olmaması 😉
giresun gokcekocyigit07 alttan 2 kez muayene oldum 1 kez idrar baktılar yok temiz diolar bende sarı renkli gelmesini anlamadım artik
giresun Clementinee off valla bende bıktım pedsiz asla gezemiyorum alttan 2 kez muayene oldum acaba vajinal enfeksiyon mu diye yok temiz boşver takma dio doktorlar
Clementinee giresun bana sadece tahlil yapıldı canım doktorum enfeksiyon var falan demedi. Zaten kaşıntı ağrılı idrara çıkma koku yoksa endişe etme bence 😇 başından beri yaşıyorum o sarı akıntıyı