Fatma_4224 uzun süre pcos ile uğraştım bekarken. Eşim de biliyordu zaten. Doktor bana tedavisiz hamile kalamazsin demişti taaa yillar önce. Evlenmeden bı sure önce adetim düzene girdi saat fark etmeksizin adet oluyordum ama yumurtam olmayacağını düşünüyordum. Çocuğumuz olmasa bile dert degil diyordu eşim o zamanlar, anası babası sahipsiz koymuş çocuğu alır yuva oluruz nolucak diyoedu. benim içim gidiyordu o öyle dedikçe neyse biz Kasımın sonunda evlendik 28inde. Ocak ayinda deneyelim şansımızı dedik Şubat ayında baktım saat şaşmadan adet oldum. Sonra Şubat ayında yumurtalama dönemimde (eşim askeri personel olduğu için evde olamadı o dönem) denk gelemedik sanıyordum ama öyle olmamış 😂 yumurtalama öncesi dönemi hesaba katmamistim 😂😂😂😂 ama aklımdan tamamen çıkmıştı bir defa denedik olmadı diye bende kafaya bak 😂😂😂 Mart ayinde adetim ayın 8inde olması gerekiyordu ama ben fark etmedim tarihi, bı baktım ayın 12si hafif bı ağrım var ama adet olmadım. Sabah soluğu direkt eczdahanede aldım. İki test alıp eve geldim ve anında çift çizgiyi gördüm şu an doğuma 81 günüm kaldı, 28.. haftam bitmek üzere. Strəsten uzak kalmamdan 2 ay sonra hamile kaldım. Kendi evim kendi düzenim olduğu andan itibaren stresim bitti. Pcos önemli olan ilk şey stresten uzak durmak, diyet tipi beslenme yani Akdeniz tipi dediğimiz gibi. Ben pcos da ilaç kullanmadım bile adet söktürücü vermişti ve bir kutu doğum kontrol hapı kullandım sadece o da kanamam düzene girsin diye ama başka hiçbir şey kullanmadım ona rağmen şu an 29. Haftama girecem. Tek şart bence strəsten uzak durmak ❤️ sevgiler