balbocegim27 Tugba-68 7+2 de karından ultrasonla bakıldığında benim ne kese ne bebek görünmemişti doktor bana hamile değilsin sen dedi vajinal bakmak istedi kabul etmedim 10 gün sonra gel dedi tabi 10 gün boyunca hergun ağladım bi komşumuz boşa ağlıyosun hamilesin karnındaki yaglanmadan görünmemiştir bende öyle oldu dedi bi daha ki gittiğimde görünmüştü haftayla uyumlu geç döllenme falan da degil di ya doktor görememişti yavrumu yada gerçekten karin yağlanmam dan görünmemişti
Semy Tugba-68 bu forumda kilolu gebe kalan birçok insan var. Yani ben kilolu kalmadım bilmiyorum. Ama dediğim gibi pek ihtimal vermedim. Doktorunuz birşey söylemedi mi bu durumla ilgili ? Belki kilolu gebe kalanlar görüp daha iyi yardımcı olabilir size.
Babyturan Tugba-68 canım geç döllenmiştir minişin yani sen aslında son adet tarihine göre 7 haftalıksın eşinle beraberliğinden sonra kaldığın zamananı hesap et canını sıkma doktor problem yok dediyse muhakkak ondan görünmüyordur geç döllenmeden dolayı 😌
Tugba-68 Babyturan tüp bebek yöntemiyle hamileyim canm aslında transfer dünüm belli 5buçuk haftalık falanım ama son adete bakıyorlar normal gebelik gibi
Gamzenur124 Tugba-68 canım konu ile alakalı değil ama profilinde yer alan 68 rakamının bi anlamı var mı? Merak ettim sormak istedim alakasız ama 🙈
Babyturan Gamzenur124 anladım canım, 5,5 haftalık bebek zaten kesede çoğu zaman görünmez bende hemşireyim içini biraz olsun rahatlatmak istedim. Sen 2 hafta sonra tekrar görün , Allahın izniyle görünür zaten 🤰🏽🤲🏼😌
Gamzenur124 Tugba-68 aynen canım memleket değil ama memleket gibi oldu bize 2015ten beri buradayız :)