kubrafstkci Ben yasemin dokuzogluna gidiyordm ama memnun kalmadm değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz iyi bir doğum doktoru var mi
Eylul2797_ kubrafstkci aaa neden memnun kalmadınız bende bu ay ona gitmeye basladım memnun kaldım hatta doguma giderim diyorduö
Eylul2797_ kubrafstkci Dilara baaata gidiyordum 2 cocugum orda dogurdum ama simdi eskisi gibi degil hastaları cogalmıs diye hic ilgilenmiyor bıraktım o yüzden
kubrafstkci Eylul2797_ ilgilenmiyo iki tane odasi var bizi başından saviyor gecen sefer tahlil yaptrdk sonucunu gostermeye gittik kapidan girerken bize bisey yok gideblrsnz dedi basndan savar gbi ben sorunca bi sorun varki yokmu deykmce soyledi sinir oldm gerçekten
kubrafstkci Demirgul27 cennet_aka27 ben hic memnun kalmadm komsumda hep ona gidiyordu oda dogm yapti oda memnun kalmadi o yuzden değiştireceğim
eedaozgur Liv hastanesinde Eda deniz atkına gidiyorum çok memnunum normal doğum yanlısı her kontrolümde ayrıntılı bilgi veriyo ilgili ve guler yüzlü bir doktor tavsiye ederim 😊
Prenses_annesi1 Eylul2797_ Ben gidiyorum canm muayne ucreti 135 tl dilara basat doktorum doğum ucretini sormadim henüz
Prenses_annesi1 Eylul2797_ Ewt ssk li ucret 135 doktor indirimi var ama bazen 110 veriyoruz ondan dolayi
Suskunkadin kubrafstkci bnde medical park hatice ender soydinç ama maalesef sürekli sezeryan yapıyor benide öyle yaptı açıkçası tavsiye etmem hiç devada sezen buko varr şiddetle tavsiye ediyorum 🙏
Xyztt Kadın dogum ve perinatolog uzmanı Prof. Dr İrfan Kutlar’a gidiyorum. Var mıdır onun gibisi bilmiyorum, deha diyebilirim
kubrafstkci hvvayldz27 bende onsa gitmeyi düşünüyorum ama hayat hastanesinde diye biliyordm sabahlari orda galiba muayene ucreti ne kadar veriyorsnz acaba