papatyaanneee Merhabalar hamileliğimin 36. Haftasındayım göğüs ucunu sıktığımda sarı sıvı geliyor ? Normal bir şey mi başına gelen var mı ?
Pembe_duslerr papatyaanneee sarı sıvı beneğin ilk emmesi gereken en önemli süt diye biliyorum.Fakat sıktırmayın gögüslerinizi bazı kişilerde erken doguma sebep oluyor ve erken süt gelebilir .Bende 35haftalıgım benim gelmiyor dokunmuyorumda gögüslerime
EmelAkman papatyaanneee hardal sarısı dimi 4 5 gün önce doğumum başladı durduruldu ama o günden beri çok sıklıkla hem süt hemde o saeı sıvı geliyo 🤷🏻♀️
papatyaanneee Zeyyyn Bu sütle mi alakalı bir şey az önce göğsüme krem sürerken gördüm o yüzden sıktım ne olduğunu anlamadım sarı sıvı geldi
papatyaanneee Pembe_duslerr Ben göğüs ucu kremi kullanıyorum az önce sürerken farkettim damla gibi bir sarılık vardı bende o yüzden sıktım sarı bir sıvı geldi acaba iltihap gibi bir şey mi diye korktum
Pembe_duslerr papatyaanneee yok korkmayın süttür o kızımda dogum yaptıgımın ikimci gününde sütüm geldi sarıydı hemşire en önemli süt bu demişti
Gizemnursu Ben sikmadıgım halde geliyor bazen günde 2 tsort değiştiriyorum aktığı için doktoruma söyledim normal dedi
papatyaanneee Gizemnursu Benim o kadar akmıyor sadece minik bir kaç damla gelmiş sıkmakta zararlıymış keşke sıkmasaydım çok pişman oldum
aslanreis Kolostrum yani ağız sütü ilk gelen en kıymetli süt sıkmayın gögüsü uyarmayın sıkmayın erken doğuma bile sebep olur ama kendi akması normal bide gögüs kremi icin 36 hafta erken degil mi 🤔🤔
papatyaanneee aslanreis teşekkür ederim bilgilendirme için ben dermatoloji kremi kullanıyorum kabuklanma olmuştu farklı bir krem yani 😊
EmelAkman papatyaanneee çok değerli bi sütmüş içinde bol yağ ve vitaminler varmış 🤭 bizimki boşa akıyo yani
papatyaanneee Esra-trk Dermatoloji uzmanına gittim hamile olduğumu belirttim Üresal Fort diye bir krem verdi ben 1 haftadır kullanıyorum kabuklar soyuldu rahatım şu an reçetesiz alınan bir krem hamileler kullanabiliyor 😊
papatyaanneee Ozge2805 Yooookkk bir daha asla dokunmam sırf merakım yüzünden sıkıp baktım krem kullandığım için iltihap mı oldu diye korktum ama öğrendim ki o sütmüş bir daha dokunmam 🤦♀️🤦♀️