Hrygkcshn Bebeğimin pozisyonundan dolayı sezeryan olabilirmişim normal istiyorum ben bebeğin pozisyonunu değiştirebilir miyim acaba hareket vs.😢😢😢
Emineyavuz_53 Hrygkcshn belki size saçma gelecek ama benim 28 haftada döndü bir tanidigimiz tavsiyesi ile evi gırgırlama hemen ceviriyormus 1 günde döndü bence denemenizde bı zarar yok ben yine sezeryan oldum o ayrı da bazı sebeplerden dolayı . Ama bebek 1 günde dönmüştü.. denerseniz bana yazar mısıniz 😊
Asyaayaz1 İnstagramda ebelerin verdiği pozisyon hareketleri var youtubedende bakabilirsiniz ben denemedim hiç ama araştırabilirsiniz
Arelbenan Koltuğa dizlerinizin üstüne oturup ellerinizi yere koyun, 30sn bu pozisyonda nefes alıp verin, gunde 3-4 defa tekrarlayın. Ben bebeğimi böyle döndürdüm yaptığımın ertesi günü başı aşağıdaydı (29-30 haftalıkken)
Hrygkcshn Arelbenan yaaaa çok teşekkür ederim ☺️ Peki daha sonra tekrardan pozisyonunu değiştirme ihtimali var mı acaba
Emineyavuz_53 Hrygkcshn ben hem devlet hem özele muayne oluyordum çocuğun ters olduğunu söyleyen devlet Dr uydu ertesi günde özel Dr una randevum vardı . 1 gün gırgır yaptım hem halılarda ki saçlarda toplanmış oldu 😃 yani aralıklarla yarımşar saat bebek çok büyümeden dönmesi gerekiyor kilo aldıkça hiç donemiyor . Girgirin doğumu tetikleme gibi bir etkisi olduğunu sanmıyorum hunharca yapılmadığı müddetçe 😄