Mevludedamgaci Kızlar 9 haftalık hamileyim ve saçlarımı kestirmek istiyorum çok sağlıksız uçları baya kısaltıcam. Ama bu hamileyken saç kesilmez hurafesi canımi sıktı siz inaniyormusunuz buna 🙄
Nesossssss Mevludedamgaci açıkçası normalde hiçbir batıl inancım yoktur ama bebeğim söz konusu olunca hiçbir riski göze alamıyorum 🤭
Mevludedamgaci Bende inanmıyorum kesinlikle yinede insanın içine şüphe düşürüyorlar can sıkıcı gerçekten
iremcannn1907 Mevludedamgaci valla 8 haftalıkken kısacık kestirdim, 14. Haftada bitkisel boya ile boyadım 😂 asla da inanmam saçma bulurum
Ezgihakan Mevludedamgaci bende 3 gün önce kestırdım sacımı Allah bılır herkesin ömrünü saça bağlı olamaz yani inanmayın
mor_menekse1 Mevludedamgaci kız sorma ya banada dediler saçlarım çok uzadı ilk gebeliğim aşırı dökülüyor hamilelikten dolayı galiba kescem dedim birsyler dediler korktum kesmiyeyim dedim 😂
Mevludedamgaci mor_menekse1 benimde çok fazla dökülüyor canım o yüzden kestiricem bu akşam valla zaten uzun uğraşamıyorum sıcakta 🙄
Elif0712 Mevludedamgaci hic inanmadim uc cocuk annesiyim hepsinde kestirdim allahin verdigi omur sacla kisalirmi
Babyturan Mevludedamgaci canım daha bu sabah kestim , sen dilinden yüreğimden duanı eksik etme Allah ömrünü vermişse yavrucuğun kollarına doğacak. Şöyle hurafe şeylere takılıp canını sıkma pozitif düşün nasıl olsa bilimsel olarak kanıtlanmış bir çekim yasası var 🤍
Mevludedamgaci Babyturan evet çok haklisinn❤ Allah korusun hepimizin bebeklerini inşallah 👼💕 bende bu akşam kestiricem
Eflinn1453 Mevludedamgaci canım böyle şeylere inanma bende hamileyim gayet kestim yani resmen batıl inanç Allah a sığın saç kesmenin bebeğe ne gibi bi etkisi olabilir mantıklı değil bi kere
HollyMolly Ben saçımı kestirdikten bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yani bilmeden kestirmiş oldum. Bir şey olmaz bence ya. Bu kurallar hurafeler bir tek bize mi geçerli arkadaş. İngilizi almanı Fransızı kestirmiyor mu saçını ?
Ozgebalc Mevludedamgaci bende 4 gün önce kestirdim bebeğin ömrüyle bizim saçımızın ne alakası olabilir🤣🤣🤣