[silindi] Bebişi tekme atarken canı acıyan anneler var mı bazen karnımı gerdiriyor çok rahatsız ediyor canım yanıyor size de öyle oluyor mu ?☺️
[silindi] MucizemE ay bende acı içinde gülüyorum ya yaramaz çok canımı yakıyor 😁 7aylığız som ayımda ne yapar hiç bilmiyorum☺️
[silindi] Duygue aynen şu an mesela hem geriyo hem de çok sert tekmeler yiyorum ya bağırıyorum istemsiz😂😂
[silindi] MucizemE ay allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al 7aydan sonra sanki zaman geçmiyor bi an önce zamanı gelsin ve doğsun istiyorsun hareketlerim de kısıtlandı gece yataktan zor dönüyorum ☺️
SeydaDoruk Benim de bi iki defa yamulma oldu çok hafif çok komikti gerçekten. 26+2 yiz biz de. Biraz zaman o zaman bizim acıtan tekmeler için
ozgeya [silindi] 3-5 gündür sürekli yamuk göbekle geziyorum 😁 sürekli sol tarafıma toplanıp vuruyor,ayy ayy diye zıplayarak yaşıyorum resmen acıdan 😄😄
[silindi] ozgeya benim de sağda 😂 sürekli yamuk değil bizimki durmuyor sağ sol basıyo valla önceden hep soldaydı kaburgamı acıtırdı bir haftadır geziniyor her yerinde😂
Caglasaka Benim de çok geriliyor kasıklarıma sancılar giriyor ama tekme değil daha o kadar hissetmiyorum. Bazen nerede olduğunu anlayabiliyorum olduğu kısım çok sert oluyor 🤗