Vildan_nn Kızlar 2 aylık kızım var genelde sağ göğsümu emziriyorm diğer göğsümu nerdeyse unuttum hiç vermiyorum. Artık sol göğsümden süt gelmiyor çok üzüldüm ne yapabilirim 😔😔
Dcle0021 Vildan_nn keşke bi sağ dan bi soldan verseydin benim yengem telefona yazıyordu en son hangisini verdiğini unutmamak için şimdi sağda ki şişik durur sol daki sütü yoksa söner verin verin emsin gelir inş oda ama verin emsin sürekli
Zehra9616 Vildan_nn dusa girdiginizde o gogsunuze masaj yapin ve ara ara dusta sagin gogsunuzu sut kesintinizi onleyecektir gelmezse eger sert sert sıkın gogsunuzu daha hemen kapanmaz kanallariniz
Asyaayaz1 İlk çocuğumda solak olduğum için sağ göğsümü veremedim ve malesef sizin gibi olmuştu 2 sene tek göğsümü emdi pompa ile sağmaya çalıştım ama geç kalmıştım kesilmişti siz deneyin isterseniz belki sizde işe yarar ve bebeğe vermeye çalışın
Asyaayaz1 Vildan_nn şuan kızım 1 buçuk aylık ilk sağdan başlayıp emzirmeye çalıştım ikisini emiyor çok şükür ama oğlumda becerememiştim😀
Dcle0021 Vildan_nn gelemese de üzülme olacağı varmış bu ders olur sana bi dahaki çocuğun olursa hayırlısıyla onda öyle yapmazsın dediğim gibi bebeğe yetiyor belliki sağdaki stars yapma gelmese bile diğeri de kesilmesin 😘