Yasemincicek İki gündür ağrım vardı 30 haftalık gebeyim oğlum 1 buçuk kilo bugün rahimde incelme ve nts de sancım çıktı yatis verildi ve enfeksiyon tedavisi başlandı 30 haftalık doğum yapan var mı oğlum yaşar mi çok üzülüyorum destek olurmusunuz 😔
Elif0712 Yasemincicek elbette yasar kuzum korkma rabbim saglikla kavustursun kisa sure kuvozde kalir sadece ona hazirlikli ol muhim olan saglikla gelsin erken gec uzulme stres yapma
Elif0712 Yasemincicek bu arada bi akrabamin kizi 600 gr dogdu iki yasinda suan rabbim ol derse olur korkma
satigul Yasemincicek Allah’ım ol desin yeter canım içini ferah tut herşey çok güzel olur inşallah 🤲 enfeksiyon tedavisi ney için onu anlayamadım
Bdndkkdmdn Ben de premetüre bebekmişim 7aylık dgmusum Bir bucuk kilo bıle yokmusum smdi 26 yadındayım 🙈 sımdıde kendı bebegıme hamıleyım umutsuzluğa kapılmayın asla
Bdndkkdmdn Rabbım yardımcınız olsun kolaylık versın hayırlısıyla evladınızla evınıze gırmeyı nasıp etsın🤲
Yasemincicek Elif0712 kuvez sorun değil yeterki sağlığı yerinde olsun canı sağolsun ben daha çok küçük yasar mi diye korkuyorum
Elif0712 Yasemincicek yasar korkma iyi dusun iyi olsun kalpten kalbe bag olur anne evlat arasinda kalbinde hisset iyi enerji gonder seni bekliyorum de iyi ol de seni seviyoruz cok istiyoruz de icinden olumlu enerji ver aksini dusunup kotuyu cagirma
Yasemincicek satigul İdrar yolu enfeksiyonu varmış geçen hafta geldim doktorum hastanede yoktu acilden giriş yaptım başka doktor vardı o ilgilendi oda idrarda az birşey enfeksiyon var dedi ama ilaca gerek yok dedi bol su iç dedi meğer idrar yolu enfeksiyonum fazlaymış ve ilaç yazmamış ilgilenmeniz açıkçası onun acizligne ugradim
satigul Yasemincicek ne yazık ki öyle olmuş. Bende hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon yaşıyorum sürekli fitil ilaç kullanıyorum hemen geçiyor. Siz bir de hastanede tedavi görüyorsunuz daha çabuk geçer Allah’ın izniyle 🤲 bebeğinizle sağ salim çıkarsınız inşallah hastaneden 🤲
Seranad Yasemincicek canım ben 36 haftalık doğum yaptım ama 32 ile uyumluydu yoğun bakımda kaldı 16 gün. Yoğun bakımda yatan bebeklerin anneleri ile konuştum. 27 haftalık doğum yapan vardı 30 haftalık 25 haftalık baya dertleştik onlarla korkma hiç doğsada küvöze girer evet onu beklemek çok zor ben hergün ağlardım ama bebeğini görünce onun orda olması daha iyi diyorsun ve yoğun bakımda ne bebekler var ne öyküler var. Biz taburcu olduk 2 hafta önce çok şükür.
Yasemincicek Seranad ne güzel canım Allah bağışlasın bende yaşasın da yoğun bakıma üzülmüyorum yetrki canı sağolsun
adrmz54 Yasemincicek içini ferah tut canım kuzenim 30 haftalık doğum yaptı..doktor 2 ay kuvezde kalması gerekiyor dedi ama 3. Hafta da taburcu ettiler şimdi 2 yaşında ve maşallah fazla kilosu bile var tombik bişey 😘🤣 içini ferah tut o yüzden iyi düşün ,🙏